blizniaki2000
Fanka BB :)
Madzia też zaczynała od klęczenia, a teraz stoi na całegoDziewczynki te których dzieciaczki stają mam pytanko. Filip zaczął klękać w łóżeczku, ale wstać jeszcze nie umie I kurcze nie wiem co to oznacza Czy to wstęp do wstawania czy coś innego? Jak to wyglądało u Waszych dzieci?
Duzo zdrówka dla Ciebie i FabiankaByliśmy wczoraj u lekarza,pani doktor powiedziała,że wychodzą nam jedynki i dla tego Fabianko się przeziębił.Na szczęście płucka,oskrzela,uszka czyściutkie i tylko kaszel i katar ma.Dostał syrop i kropelki.Lekarka mówiła,że po syropku może wymiotować i niestety tak było:-( Wymiotował mi 2 razy...W nocy był cały rozpalony i czopek nie mógł zbić gorączki...Ale pospał do 4:00,a od 5:00 ze mną w łóżku,bo w łóżeczku nie mógł zasnąć i wołał ciągle mama:-( W dzień na szczęście jest lepiej.Mam nadzieje,że szybko mu przejdzie...Ja niestety też chora i nie daję już rady
Oby już sie nie powtórzyło, pewnie też sie bidulinka przestraszyłamoje dziecko właśnie zwymiotowalo, tak sie wystraszylam, bo nigdy jej sie nie zdarzalo, normalnie zaczela mocno kaszlac i zwymiotowala, teraz sobie juz usnelanie wiem czy to na zabki, bo juz widze tego zabka pod dziaslem, czy moze od tego sloiczkowego spaghetti, bo tak lakomczywie jadla
Życzę zeby gorączka nie wróciłaa my mielismy goraczke przed 20 akurt jak maly zasypalrozbudzilam go bo niedalo mi spokoju musialam sprawdzic ile no i 38,2 ale dalam panadol i poszla sobie mam nadzieje ze nie wroci i ze nie wyniknie z tego jakas infekcja
Niestety taki okres sie zaczął,z e coraz więcej dzieciaczków będzie chorowało, moja też katarku dostała