reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Villaska jak chłopcom zbiera się wydzielinka to pod skórką,a nie na niej.ja stawiam,że to będzie to.

reklama
Villaska do tej pory nie było problemu,ale przecież z każdym dniem tej wydzielinki zbiera się więcej.To nie chodzi o jakieś mocne ściąganie,ale po prostu zaglądanie czy nic tam nie ma.

Dziewczynki,a co Wasze dzieci potrafią już mówić???trzeba by było opisać nowe postępy,bo my tak tylko o jedzeniu i chodzeniu;-)

Fabian mówi mama,tata,baba,dziadzia,gdzie,a to,am,papa,dada,mam,tam,a tak po swojemu to ata,ata,tio,tititi i parę innych dziwnych dźwięków:-D Pokazuje gdzie ma nosek i oczko,jaki jest duży (rozciąga się),robi autkiem albo wózkiem bziii,śpiewa misiowi na dobranoc aaa albo tiatia:-D Jak mówię,ze misiu śpi i robi ha psi to on robi siiii.I robi mi paluszkiem tititi:-p

Madzienko mam prośbę:zawstydzona/y: Przesłałabyś mi przepisy które ostatnio jakoś przesyłałaś mamusiom? Mój e-mail: adunia221@o2.pl

Kobitki, a Wy jak macie większy zapas czegoś , co robicie same to zamrażacie? A jak tak to w jaki sposób i w czym? Pasteryzujecie najpierw? Gotujecie w wodzie i wtedy do zamrażarki?
.

Ja zawsze tylko zamrażam nie pasteryzuję wogóle :tak::tak:

reklama
Ufff - to mi ulżyło :-)

A ja gdzies czytalam, że wodę powinno przegotowywac do pierwszego roku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja gotuje wiecej czesc przelewam do dzbanka a czesc do termosu i mam i cieplą o zimna:tak::tak:

Dziewczynki,a co Wasze dzieci potrafią już mówić???trzeba by było opisać nowe postępy,bo my tak tylko o jedzeniu i chodzeniu;-)

My mowimy mama, baba, buba, mapa, papa, kaka, koko, kiki i takie tam, rozne sladane sylaby:-D:-D:-Drobimy papa, kosi kosi, pokazuje jaki ma klopot i jaka duza jest...i juz nie pamietam czy cos jeszcze

Madzienko mam prośbę:zawstydzona/y: Przesłałabyś mi przepisy które ostatnio jakoś przesyłałaś mamusiom? Mój e-mail: adunia221@o2.pl

Wyslane

Do góry