reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
My pijemy przegotowaną Zywiec, chcialam kupic tą Gerbera ktorej nie trzeba gotowac ale rzadko ja w sklepach widzę:-:)-:)-(

a ja ostatnio mieszam wodę przefiltrowaną przegotowaną z mineralną Żywiec nieprzegotowaną ( jak na przykład robię na szybko herbatkę i chcę od razu mieć letnią ) jest wszystko w porządku.

aaa miałam się Was zapytać - czy dajecie maluszkom do picia soczki typu Kubuś?
ostatnio była u mnie koleżanka ze swoją 3 letnią córeczką i była bardzo zdziwiona że daję Bartkowi jeszcze soki Bobofruta itp, powiedziała że ona już od 4 miesiąca dawała swojej małej Kubusie...
My jeszcze nie piliśmy Kubusiów:no:

jak juz wspomnialam na głównym jestem bardzo zadowolona z podejscia personelu z nowej przychodni do dziecka:tak::tak: nikt sie nie spieszy, moge pytac o co chcę :tak::tak: Filipek rozwija sie superaśnie , dostaliśmy gratulacje hihihihi ważymy 8600 i 72 cm wzrostu:tak::tak: malutko przytył od ostatniego razu ale on jest taki ruchliwy że kalorie spala na podłodze hihihi:tak::tak:poprosilam o skierowanie na posiew kalu tak z ciekawości czy gronkowiec jeszcze siedzi czy juz nie:tak:
No pięknie Filipek waży i mierzy:tak: A co do rozwoju to wiadomo było, że rozwija sie superaśnie:tak:

Myszqa jak oduczanie Jasia budzenia sie w nocy????

Ja to z tych matek mało przesadzających:tak: Filip jadł juz mase rzeczy, których teoretycznie w jego wieku jeść jeszcze nie powinien. Często je z nami obiady, bo jak tylko widzi cos na naszym talerzu to od razu sie trzęsie i jest taki krzyk jak mu nie damy, że nie mamy wyjścia:no:

reklama
pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:unsure::unsure::unsure: bo nie dam wam żyć:-D:-D

Bartek jeszcze niedawno tak miał, ale od jakiegoś czasu już tak nie robi, ostatnio gdzieś czytałam, chyba w Twoim Dziecku że ten odruch powinien zanikać około 8 miesiąca. Ale wydaje mi się, że tak jak ze wszystkim ta granica jest uśredniona. Jednak dla pewności zapytajo to pediatrę do kiedy tak może być.

Do góry