reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Alan zjada obiadki w których są grudki i to czasem spore, już mu sama robię obiadki, i za każdym razem staram się coraz mniej miksować (ale bez przesady), naukę żucia można już rozpocząć nawet jeśli bobasek nie ma jeszcze zęboli, bo ma dość twarde dziąsełka, którymi też powinien powoli się uczyć rozdrabniać pokarm (tak gdzieś czytałam), mojego szkraba też na początku naciągało, ale z czasem mu przeszło :tak::tak:Teraz to nawet banana wcina takie większe kawałki które mu sama urywam, i daje radę :tak::tak:, na wszystko jeszcze przyjdzie pora, zobaczycie ;-):-)

kochane kiedyś któraś z Was przesyłała na e-maila plik pod tytułem jedzonko :-) byl tam przepisy na obiadki,zupki itp. my zrobilismy formata i wcięło nam to :-:)-:)-(
a ze ja mam poczte na lapku to i na poczcie tez nie ma :zawstydzona/y:
jesli któras by mogła mnie poratować to bardzo bym prosiła aleksandra-szczesniak@wp.pl

kochane kiedyś któraś z Was przesyłała na e-maila plik pod tytułem jedzonko :-) byl tam przepisy na obiadki,zupki itp. my zrobilismy formata i wcięło nam to :-:)-:)-(
a ze ja mam poczte na lapku to i na poczcie tez nie ma :zawstydzona/y:
jesli któras by mogła mnie poratować to bardzo bym prosiła aleksandra-szczesniak@wp.pl
to bylam ja:-D:-D:-D olcia postaram ci sie jutro to przeslac dobrze ??dzis juz mi sie nie chce poczty odpalac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przepraszzam ze nie pamietałam ze to Ty..ale to tal dawno było, a ja sklerotyczka :) może byc jutro bo dzis to i tak już nic nowego nie upichce :p ale z góry dziekuje Tygrysku :))

reklama
wpadłam się pochwalić - Bartek dzisiaj 3 razy sam usiadł :tak::tak::tak::tak::tak:
i wychodzi nam drugi zębolek :tak::tak:

a wracając jeszcze do tematu grudek, to Bartek nie ma odruchu wymiotnego, on po prostu wszystko wypluwa, ale tak jak napisałam, czasami zje.

Do góry