reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

jejku i ja moją.:-:)-:)zawstydzona/y:....ale Kankiya naprawde gdzie nie czytaam o 3 dniówce to im szybciej ja dziecko przechodzi tym lepiej,bo wtedy organizm uczy sie walczyc z bakteriami i wirusami.....:tak::tak::tak:po to niby ona wystepuje....

dokładnie tez to czytałam i z jednej strony się cieszę,że mamy to za sobą o ile to była trzydniówa,bo lekarze dalej nie potwierdzili tego do końca a z drugiej strony to czy nasze Skarby zarażają się od siebie przez forum??:-D:-D:-D:-D jakoś tak jedno po drugim łapie trzydniówkę:-D

reklama
ja wyparzam raz na jakiś czas. Tak do 5-6 miesiąca byłam uważająca, a teraz już trochę odpuściłam.

Czy wasze maluszki bawią się foremkami i łopatkami w piaskownicy?

ja wyparzam raz na jakiś czas. Tak do 5-6 miesiąca byłam uważająca, a teraz już trochę odpuściłam.

Czy wasze maluszki bawią się foremkami i łopatkami w piaskownicy?
Zapominajka ja jeszcze nie próbowałam z Mari zabaw w piaskownicy,ale podjrzewam,ze ona wolałaby go wcinac tak jak u Kokusi.....
Bo jak bylsimy nad morzem, to tak dzwonie patrzyła nam pod nogi i mlaskala,,,,, :sorry2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry