reklama
Pozazdrościliśmy troszkę Juleczce tego baseniku i od września też będziemy chodzić na zajęcia na basenie dla niemowląt
Super, my je bardzo polecamy!!!!!
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ollcia ja tez od porodu malutko grałam, ale ogólnie gram w:literaki, remika, 3-5-8, kierki, kanastę, domino ale najbardziej lubię tysiaca
My tez idziemy od 12 września na basen
Ollcia ja tez od porodu malutko grałam, ale ogólnie gram w:literaki, remika, 3-5-8, kierki, kanastę, domino ale najbardziej lubię tysiaca
Ja tez lubie tysiaca i czasami gralam jeszcze w pana
Dziewczyny, jutro wyjeżdżamy i w związku z tym mam problem. W domu zawsze robię małemu mleko i herbatki na przegotowanej wodzie z kranu, z tym że przefiltrowanej. Tam nie będę brała filtra, więc postanowiłam że będę robiła wszystko na mineralnej. I tylko się zastanawiam teraz czy muszę ją przegotowywać? nie traci ona wtedy tych składników mineralnych? kupiliśmy wodę "mama i ja", jest na niej napisane że od pierwszych dni życia można ją podawać.
blizniaki2000
Fanka BB :)
Olcia, ja niestety nie pomogę, bo daję normalną przegotowana kranówę, niefiltrowaną.
Z tego co kiedyś dziewczyny pisały, to mineralną chyba tylko podgrzewają
Z tego co kiedyś dziewczyny pisały, to mineralną chyba tylko podgrzewają
pyciolek87
Mama Alexa:*
ja akurat wode daje z kranu ale filtruje....
a dziewczyny jak podaja mineralke to tylko podgrzewaja
a dziewczyny jak podaja mineralke to tylko podgrzewaja
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Dziewczyny, jutro wyjeżdżamy i w związku z tym mam problem. W domu zawsze robię małemu mleko i herbatki na przegotowanej wodzie z kranu, z tym że przefiltrowanej. Tam nie będę brała filtra, więc postanowiłam że będę robiła wszystko na mineralnej. I tylko się zastanawiam teraz czy muszę ją przegotowywać? nie traci ona wtedy tych składników mineralnych? kupiliśmy wodę "mama i ja", jest na niej napisane że od pierwszych dni życia można ją podawać.
Wode mama i ja trzeba przegotować bo to jest woda źródlana a nie mineralna!!!
reklama
Wode mama i ja trzeba przegotować bo to jest woda źródlana a nie mineralna!!!
oooo, nie wiedziałam, dziękuję Ci bardzo