mia_
Fanka BB :)
przede wszystkim normalnie moge sie wyspać, a to naprawde dużoSawka, super, że Lenka przekonała się do butli przez sen, zawsze to dla Ciebie wygodniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przede wszystkim normalnie moge sie wyspać, a to naprawde dużoSawka, super, że Lenka przekonała się do butli przez sen, zawsze to dla Ciebie wygodniej
ja mam ten kubek niekapek z Avent i niestety u nas sie nie sprawdza:-( wydaje mi sie że to dlatego iz my cycusiowe i moje dziecie nie akceptuje butelekHej dziewczyny. Kurde tyle mnie tu nie bylo, ze teraz siedzialam i nadrabialam wszystko czytajac.
Ja mam pytanko zwiazane z kupkiem niekapkiem. Otoz czy jest sens wogole kupowac taki kubek? Ja sie przymierzalam do tego z Aventu, ale ostatnio spotkalam sie z kolezanka i mowilam jej o kubku niekapku i ona odradzila mi. Mowila, ze jej mala nie chciala pic z takiego kubka bo musiala strasznie ssac, zeby jej cokolwiek polecialo.
Nie chce nadarmo wydawac kasy i zeby mi to pozniej lezalo.
Jak u was takie kubki sie sprawdzily? I jakiej firmy?
Hej dziewczyny. Kurde tyle mnie tu nie bylo, ze teraz siedzialam i nadrabialam wszystko czytajac.
Ja mam pytanko zwiazane z kupkiem niekapkiem. Otoz czy jest sens wogole kupowac taki kubek? Ja sie przymierzalam do tego z Aventu, ale ostatnio spotkalam sie z kolezanka i mowilam jej o kubku niekapku i ona odradzila mi. Mowila, ze jej mala nie chciala pic z takiego kubka bo musiala strasznie ssac, zeby jej cokolwiek polecialo.
Nie chce nadarmo wydawac kasy i zeby mi to pozniej lezalo.
Jak u was takie kubki sie sprawdzily? I jakiej firmy?
A czy rzeczywiscie tak strasznie sie trzeba przy tym wysilac zeby cos pociagnac?:-):-):-)ja mam ten kubek niekapek z Avent i niestety u nas sie nie sprawdza:-( wydaje mi sie że to dlatego iz my cycusiowe i moje dziecie nie akceptuje butelek
niestety takA czy rzeczywiscie tak strasznie sie trzeba przy tym wysilac zeby cos pociagnac?:-):-):-)
Dzieki wielkie. O to mi wlasnie chodzilo. Nie usmiecha mi sie wydac ponad 20 zl tylko po to zeby lezal :-):-):-)niestety tak
Chyba herbatki. Soki zapychaja zoladeczek i pozniej dziecie nie chce jesc. A najlepsza jest sama woda:-)co jest lepsze soczki czy herbatki do przepajania dzieciakow?
powiem ci że ja lence daje wode albo soczek z Bobovity z winogron, rumianku i dodatku melisy, i to w zwykłej szklance bo inaczej nie chce, a herbatek i innych soczków ni chce pic więc nie wiem co lepszeco jest lepsze soczki czy herbatki do przepajania dzieciakow?