reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Hej dziewczyny. Kurde tyle mnie tu nie bylo, ze teraz siedzialam i nadrabialam wszystko czytajac.
Ja mam pytanko zwiazane z kupkiem niekapkiem. Otoz czy jest sens wogole kupowac taki kubek? Ja sie przymierzalam do tego z Aventu, ale ostatnio spotkalam sie z kolezanka i mowilam jej o kubku niekapku i ona odradzila mi. Mowila, ze jej mala nie chciala pic z takiego kubka bo musiala strasznie ssac, zeby jej cokolwiek polecialo.
Nie chce nadarmo wydawac kasy i zeby mi to pozniej lezalo.
Jak u was takie kubki sie sprawdzily? I jakiej firmy?

Hej dziewczyny. Kurde tyle mnie tu nie bylo, ze teraz siedzialam i nadrabialam wszystko czytajac.
Ja mam pytanko zwiazane z kupkiem niekapkiem. Otoz czy jest sens wogole kupowac taki kubek? Ja sie przymierzalam do tego z Aventu, ale ostatnio spotkalam sie z kolezanka i mowilam jej o kubku niekapku i ona odradzila mi. Mowila, ze jej mala nie chciala pic z takiego kubka bo musiala strasznie ssac, zeby jej cokolwiek polecialo.
ja mam ten kubek niekapek z Avent i niestety u nas sie nie sprawdza:-( wydaje mi sie że to dlatego iz my cycusiowe i moje dziecie nie akceptuje butelek

my tez mamy...nawet 2:zawstydzona/y::-(
ale dziec nie ssa z nich w ogole:no:

reklama
Do góry