Myszqa
Fanka BB :)
A i kupiłam mu na noc taką kaszkę z bobo vity "smaczny sen" z bananami - zjada po kąpieli 180ml. Normalnie za nic w świecie tyle nie zjada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A i kupiłam mu na noc taką kaszkę z bobo vity "smaczny sen" z bananami - zjada po kąpieli 180ml. Normalnie za nic w świecie tyle nie zjada
moja Nusia tez uwielbia tą kaszkę i jest to jedyna kaszka owocowa którą zjada ze smakiemA i kupiłam mu na noc taką kaszkę z bobo vity "smaczny sen" z bananami - zjada po kąpieli 180ml. Normalnie za nic w świecie tyle nie zjada
Kochana a próbowałaś wykąpać maleństwo w "krochmalu" tzn. w mączce ziemniaczanej??? Ja w ten sposób pozbyłam się okropnych odparzeń pieluszkowych i zawsze jak Oli dostaje jakieś dziwne krostki to kąpię ją właśnie w krochmalu i zawsze pomagaU nas to nie są krostki tylko taka jakby nadżerka w kolorze ciut ciemniejszym od skóry w kształcie zygzaka - ciężko to określic
a Wam też współczuję wysypki niewiadomego pochodzenia:-(
Agaciu nie przejmuj sie, dzieciaczki tez maja swoje smaki moja Lenka np nie cierpi kaszek owocowych, wypróbowałam chyba wszystkie mozliwe smaki owocowe, nie chce i juz ale uwielbia kaszke o smaku waniliowym, wcina tak ze nie nadązam podawac ja jej łyżeczkaWiec tak ... moje dziecko kleiku tez nie lubi , tylko mleczko i basta . Już nie wiem co mam robic.
Czy Wasze dzieci slinią się na ząbki? Mateusz w ogole się ie slini, a jak na wargi poleci mu slinka to ją wciągnie z powrotem. Jak myslicie czy to sie jeszcze zmieni , bo powiem szczerze ze wolałabym nie
Kurcze ale ja bym tak chciała go nauczyc pic kaszkę z butelki na noc, bo ja juz nie chce wstawac w nocy :-(, ale on nie chce pic z butelki , nie wiem za mocno leci czy po prostu nie lubi takiego bardzie gęstego, bo jak pediatra kazała mi dawac mleko zagęszczone to tez nie chciał picAgaciu nie przejmuj sie, dzieciaczki tez maja swoje smaki moja Lenka np nie cierpi kaszek owocowych, wypróbowałam chyba wszystkie mozliwe smaki owocowe, nie chce i juz ale uwielbia kaszke o smaku waniliowym, wcina tak ze nie nadązam podawac ja jej łyżeczka
my wprawdzie jeszcze bezzebne ale Nusia slini sie troszku
wierze ci z tym wstawaniem bo ja tez wstaje w nocy karmic Nusie, tylko my jestesmy jeszcze cycusiowe, ja mojej Niuni daje kaszke godzine przed snem, taką gestą ale łyżeczką bo moje dziecie wogóle nie akceptuje butelki:-((a tez bardzo bym chciała żeby sie nauczyła choć herbatki pić), no i tak do 2 w nocy modę spokojnie pospać, póxniej to juz budzi sie na cycanieKurcze ale ja bym tak chciała go nauczyc pic kaszkę z butelki na noc, bo ja juz nie chce wstawac w nocy :-(, ale on nie chce pic z butelki , nie wiem za mocno leci czy po prostu nie lubi takiego bardzie gęstego, bo jak pediatra kazała mi dawac mleko zagęszczone to tez nie chciał pic
Wiec tak ... moje dziecko kleiku tez nie lubi , tylko mleczko i basta . Już nie wiem co mam robic.
Czy Wasze dzieci slinią się na ząbki? Mateusz w ogole się ie slini, a jak na wargi poleci mu slinka to ją wciągnie z powrotem. Jak myslicie czy to sie jeszcze zmieni , bo powiem szczerze ze wolałabym nie
Kurcze ale ja bym tak chciała go nauczyc pic kaszkę z butelki na noc, bo ja juz nie chce wstawac w nocy :-(, ale on nie chce pic z butelki , nie wiem za mocno leci czy po prostu nie lubi takiego bardzie gęstego, bo jak pediatra kazała mi dawac mleko zagęszczone to tez nie chciał pic