reklama
KANKIYA
Fanka BB :)
U nas to nie są krostki tylko taka jakby nadżerka w kolorze ciut ciemniejszym od skóry w kształcie zygzaka - ciężko to określicJa chyba nie będę, ale zastanawiam się nad WZW A.
Olek taż ma takie dziwne plamy na całym ciele-takie skupiska małych krostek, lekko zaczerwienione. Pediatra powiedziała, że to może być bakteryjne albo grzybiczne. Tylko ja z tym walczę juz od kwietnia i ciężko coś z tym zrobim. Samruję maścią Pmafucort.
a Wam też współczuję wysypki niewiadomego pochodzenia:-(
mia_
własnie sie zastanawiałam nad tą szczepionką, musze sie doradzic pediarty na najbliższej wizycieDziewczynki a będziecie szczepić dzieciaczki dodatkowo na ospę?
skąd ja to znam moja Nusia tez za żadne skarby swiata nie akceptuje butelki żadne herbatki, soczki nic, nie chce pic z butli i już, kubek niekapek tez dla niej nie wchodzi w grę... ale moja mała cwaniara pije - uwaga- pije ze szklanki jak staruszka i z takiej zwykłej plastikowej butelki z wodą mineralną, zastanawiam sie tylko jak to bedzie jak bedę chcaiła odzwyczaic ja od cyca bo zwolenniczka karmienia piersia do 2 czy 3 lat nie jesten, chetnie juz podałabym jej na noc mleko modyfikowane bo w nocy co 2 godz budzi się na cycka, tak żeby sobie pociumkać... tak wiec jak widzisz moje dziecie to taki sam cycoholik jak i twojeA może macie jakiś pomysł jak nauczyć malucha ssać z butelki. Idę do pracy a moje maleństwo nie umie ssać. Pomijam fakt, ze niezwykleciężko odseparować mi go od piersi. Podałam już mu mleko w kubeczku i pije jako tako ale złości się bo jednak to nie to samo co sobie porządnie possać. Dałam mu więc to mleczko w postaci budyniu i spoko, pięknie zjadł łyżeczką ale nadal jednak domaga się pocycania. Co robić z moim cycoholikiem?:-zawstydzona/y:
bosze dziewczyny ja przez całe popołudnie nie mogę go przytulić bo on ciągnie za bluzkę i stanik i serducho mi już pęka a co dopiero jak pójde do pracy
Dziewczyny kupiłam kleik z bobovity i chciałabym małemu dawać na noc, bo kaszki nie chce wiec moze uda sie z kleikiem. Jak wy dajecie ten kleik tzn ile go dosypujecie i z jakiego smoczka podajecie?
Agacia ja dodawałam kleik, na 150ml mleczka wsypywalam 3-4 miarki od mleczka kleiku i smoczniek tommee tippee wieloprzepływowym(trójprzepływowym - różne ma nazwy)
Agacia tak samo możesz robic z kaszką może przekona się, zamiast kleiku dodwać kaszkę ryzową
Agacia82
Mami :)
Dziekuję Madziu ... tylko myslę ze problem tkwi w smoczkuAgacia ja dodawałam kleik, na 150ml mleczka wsypywalam 3-4 miarki od mleczka kleiku i smoczniek tommee tippee wieloprzepływowym(trójprzepływowym - różne ma nazwy)
Agacia tak samo możesz robic z kaszką może przekona się, zamiast kleiku dodwać kaszkę ryzową
Dziekuję Madziu ... tylko myslę ze problem tkwi w smoczku
Agacia ja gęsta kaszkę daję smoczkiem tomme tippee z wielka dziurą
Smoczek silikonowy Tommee Tippee 2szt. KASZKA (698581581) - Aukcje internetowe Allegro
tygrysek82
Agaciu a my kaszke gesta jemy lyzeczka
Agaciu a my kaszke gesta jemy lyzeczka
My też czasami...jak Jula ma focha na butelkęa zdarza jej sie to
reklama
Myszqa
Mój Jasiek to jednak jest cudak. Wogóle nie chciał jeść łyżeczką - nic. Zjadał na siłę 3-4 łyżki i tak mocno zaciskał usta że nie dało się go karmić.
Już byłam totalnie zrezygnowana bo obiadki są coraz gęstsze i nie chcą przechodzić przez butelkę
Mam 4 rodzaje łyżeczek - plastikową, silikonową miekką, silikonową twardą, taką zupełnie małą łyżeczkę silikonową - nie chciał tego do buzi nawet wziąć. Dziś dałam mu zwykłą łyżeczką do herbaty - wtrąbił na śniadanie całą miseczkę kaszki
Już byłam totalnie zrezygnowana bo obiadki są coraz gęstsze i nie chcą przechodzić przez butelkę
Mam 4 rodzaje łyżeczek - plastikową, silikonową miekką, silikonową twardą, taką zupełnie małą łyżeczkę silikonową - nie chciał tego do buzi nawet wziąć. Dziś dałam mu zwykłą łyżeczką do herbaty - wtrąbił na śniadanie całą miseczkę kaszki