reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dziewczyny, czy dajecie dzieciom potrawy ze smietaną?
I jeszcze pytanko od kiedy można dawać kiwi?

Ugotowałam dla nas taka potrawke z kurczaka ze smietaną i ryzem i zmiksowałam też dla Małej, mam abdzieję że nic jej nie będzie:zawstydzona/y:
Wczoraj wciągnęła ogórkową i jej smakowała

reklama
Dziewczyny, czy dajecie dzieciom potrawy ze smietaną?
I jeszcze pytanko od kiedy można dawać kiwi?

Ugotowałam dla nas taka potrawke z kurczaka ze smietaną i ryzem i zmiksowałam też dla Małej, mam abdzieję że nic jej nie będzie:zawstydzona/y:
Wczoraj wciągnęła ogórkową i jej smakowała
i taka ogorkowa ze smietanka i vegeta sola ????

tygrysku - a ile razy dziennie podajesz kaszkę?? Bo my na razie 1 raz, ale zastanawiam się, nad 2x bo mała w ogóle nie chce mleka - zostawia prawie całą butle - chyba przez te zęby.

A daje ktoś 2 lub 3 razy dziennie kaszkę lub kleik?
slonce ja daje przewaznie raz dziennie na drugie sniadanko ale czasem daje tez na podwieczorek ok 17 godzinki:tak::tak: teraz chyba zaczne dawac juz caly czas 2 razy dziennie gdyz moje szczescie ostatnuio je nawet w nocy wiec mysle sobie moze sie nie najada w dzien dlatego budzi sie w nocy:confused::confused::confused:

slonce ja daje przewaznie raz dziennie na drugie sniadanko ale czasem daje tez na podwieczorek ok 17 godzinki:tak::tak: teraz chyba zaczne dawac juz caly czas 2 razy dziennie gdyz moje szczescie ostatnuio je nawet w nocy wiec mysle sobie moze sie nie najada w dzien dlatego budzi sie w nocy:confused::confused::confused:

u nas to samo,nocne karmienie:sorry2:
ale ja w dzien nie dawalam mu kaszki lyzeczka tylko na noc z butli:confused:
moze powinnam faktycznie dawac lyzeczka jeszcze raz rano?:confused:

gdybym miala plana to moje dziecie nie jadlo by w nocy...:szok::-D
ale serio...nic nie pomaga jak jest glodny,drze sie i spac nie bedzie :no::no:
a jak pije mleko to do dna i odrazu tnie komara:baffled:
no kurczak blady u mnie to samo:baffled::baffled::baffled: dalam raz herbatke bo pomyslalam ze jakies fanaberie ma moje dziecko ale dupa herbatki nie a mleczko to cala flache wrąbie:szok::szok::szok:

reklama
Do góry