reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Dziewczyny przeczytalam wasze rady i bardzo dziekuje za liczne odp, bedziemy jeszcze cos kombinowac i oczywiscie dam znac jak efekty:tak::tak::tak:

Dziewczyny a czy ta rybka po grecku to waszej roboty jest czy sloiczkowa? Ja szukam w hipermarketach ale nie moge znalezc. Jesli sloiczek to z jakiej firmy?

muszę sie pochwalić, ze dzisiaj moja malutka leżała na podusi i sama się podniosła patrze a ona siedzi:szok::szok::szok:
wierciła się, wierciła się i w końcu udało sie
Gratulki:-):-):-)
moje dziecie właśnie zjadło ziemniaczki z fasolka i wołowiną, trochę sie dławiła, ale jakoś dala rade
ale to danie ma juz duze kawalki:szok::szok::szok:
No to super, dla mojej te danie było nie do zjedzenia, pluła, wyła i wogóle cuda na kiju wyprawiała, na drugi dzien jej to zmiksowałam to było trochę lepiej, ale też bez rewelacji, chyba jej nie smakuje.
Natomiast rosołki z ryżem je, jakoś sie przełamała

Hej, jakiej firmy jest obiadek z wołowinką i fasolka?

Nasz Bartek siada,raczkuje po całym mieszkaniu, a dziś sam stanął. Byłam w szoku.
Obiadek z bobovity.
Gratuluję zdolnego Synusia

Dziewczyny a czy ta rybka po grecku to waszej roboty jest czy sloiczkowa? Ja szukam w hipermarketach ale nie moge znalezc. Jesli sloiczek to z jakiej firmy?
Gerber

Gerber - jarzynki z rybą po grecku, taki mniejszy słoiczek.

czy sa tu jeszcze jakies szczerbole?:zawstydzona/y: bo zaczynam sie martwic....:zawstydzona/y:

Cyprysiowa, u nas też jeszcze nic się nie wykluło, nadal czekamy na pierwszy ząbek.

My dziś po ostatnim szczepieniu, Bartek był bardzo dzielny.

I wiecie co? Zrzucił 300 gram :szok::szok: Waży teraz 9200. Nasza pediatra mówi że to się zdarza w przypadku niektórych niemowląt, które nagle zaczęły się dużo więcej ruszać.
Ale dała na wszelki wypadek skierowanie na morfologię i mocz.

reklama
Do góry