reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Dagulla ja właśnie zakupiłam na allegro takidziewczyny czy macie cos przeciw komarom dla dzieci bo ja dzis kupilam w aptece ''a sio '' i wlasciwie tu nic nie jest napisane ze nie stosowac u dzieci ale myslalam ze sa jakies specjalne dla dzieci
Preparat przeciw insektom JEDYNY NA ALLEGRO (687836438) - Aukcje internetowe Allegro
i na nim jest że już od pierwszego miesiąca
a ja mam pytansko do mam butelkowych ktore jeszcze karmia maluszki w nocy....karmicie malenstwa na raczkach czy normalnie w łóżeczku....??ja na rekach ale moja siostra mowila mi ze karmila w łóżeczku... moj dziec dzisiaj jadl o 2.30 o o 6.30.... co mam zrobic zeby przestal juz jesc w nocy...?????? normalnie dawalabym mu piciu ale on tak samo jak Natalki synys nic nie chce pic....??????????? help.....bo jeszcze tak bedzie ze bedzie mial 1.5 roku i bedzie ciagnal flache w nocy.....masakra...(mojego brata cora ciagnie) i mojej siostry syn ciagnal flache w nocy jak mial 2 lata....niech mnie to ominie szerokim łukiem...pliiissss
Moja je ok 19.00 kaszke, ale nie tak bardzo gęstą, tak zeby pociagla przez smoczek. Dzis np. zjadla 240mlpierwszy raz tak duzo i jak sie budzi w nocy to daje jej smoka i głaszcze az usnie. Chyba ze jest miedzy 4.00 a 6.00 to wtedy szykuje mleczko
Moze spróbuj oszukac go smoczkiem
aaaa i zapomnialam- karmie zawsze na rękach.
Moim zdaniem to cos znaczy dla dzidka bo czuje bliskosc i bezpieczenstwo jak jest na rączkach
My tez na rączkach
Myszqa
Fanka BB :)
Ja też na rączkach. Nie wyobrażam sobie karmić Jasia jak on leży na płasko. Bałabym się że się zakrztusi czy coś, tym bardziej, że zjada na pół-śpiocha.:-)
ja mam saszetki (z husteczkami do ciała) tej samej firmy - 15 szt ok 19zł. ale byliśmy na rybkach tydz temu i jesteśmy zachwyceni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wysmarowałam małą porządnie - potem siebie jeszcze wilgotną i i jeszcze mężykowi się kazałam wysmaować - i żaden komar nikogo nie ugryzł a byliśmy do późnego wieczora. a komary nadlatywały nonstopdziewczyny czy macie cos przeciw komarom dla dzieci bo ja dzis kupilam w aptece ''a sio '' i wlasciwie tu nic nie jest napisane ze nie stosowac u dzieci ale myslalam ze sa jakies specjalne dla dzieci
Myszqa
Fanka BB :)
Ja mam chicco. Ale właściwie nie wiem czy działa bo nad morzem nie było komarów
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 6m+, Na spacerze, Żel przeciw ukąszeniom
www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 6m+, Na spacerze, Żel przeciw ukąszeniom
reklama
Ja mleka nie daję w nocy tylko herbatkę ale też na leżąco i rano i wieczorem jak pije mleko to w łóżeczku i na leżąco
Jarek też już raczkuje i w sumie zaczoł dopiero w zeszłym tygodniu a już śmiga po całej chałpie
ja się żalęęęę bo nasz Jaro wstaje w nocy co chwila łyknie dwa razy picia i śpi dalej a ja już nie mam siły buuuuuuu pomocy
rozmawiałam z położną i powiedziała mi że da się tego oduczyć ale trzeba poświęcić tydzień i walczyć w nocy(uspokajać ale picia nie dać) ale jakoś nie mam sumienia i sił
Jarek też już raczkuje i w sumie zaczoł dopiero w zeszłym tygodniu a już śmiga po całej chałpie
ja się żalęęęę bo nasz Jaro wstaje w nocy co chwila łyknie dwa razy picia i śpi dalej a ja już nie mam siły buuuuuuu pomocy
rozmawiałam z położną i powiedziała mi że da się tego oduczyć ale trzeba poświęcić tydzień i walczyć w nocy(uspokajać ale picia nie dać) ale jakoś nie mam sumienia i sił