reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

a ja mam pytansko do mam butelkowych ktore jeszcze karmia maluszki w nocy....karmicie malenstwa na raczkach czy normalnie w łóżeczku....??:confused::confused:ja na rekach ale moja siostra mowila mi ze karmila w łóżeczku...:confused::confused: moj dziec dzisiaj jadl o 2.30 o o 6.30....:wściekła/y::wściekła/y: co mam zrobic zeby przestal juz jesc w nocy...?????? normalnie dawalabym mu piciu ale on tak samo jak Natalki synys nic nie chce pic....??????????? help.....bo jeszcze tak bedzie ze bedzie mial 1.5 roku i bedzie ciagnal flache w nocy.....masakra...(mojego brata cora ciagnie) i mojej siostry syn ciagnal flache w nocy jak mial 2 lata....niech mnie to ominie szerokim łukiem...pliiissss:-D
nie pomoge ci kochana, bo moja od zawsze jadla w lozeczku, moja nie lubi na raczkach, a w nocy tez chce flache:confused::confused::confused:

reklama
My dzis zauwazylismy na dziasełkach biała kreske wiec pewnie zabki tuz tuz:tak:
Narazie jednak nic nie kupowalam zeby nie sciagnac na nas bolesnego zabkowania;-):-D. Mam nadzieje ze sie obejdzie. Mam jakis zel z pl bo przywozilam kolezance ale nie odebrala, musze sie tylko za ta szczoteczka rozejrzec:tak:
U nas tez dolne jedynki wyszly, nawet nie wiedzielismy kiedy, zero objawow, a teraz masakra jakas, widze jak maly sie meczy, ze zlosci to tak wciska sobie ta twarda strone smoka w dziselka:dry:

a ja mam pytansko do mam butelkowych ktore jeszcze karmia maluszki w nocy....karmicie malenstwa na raczkach czy normalnie w łóżeczku....??:confused::confused:ja na rekach ale moja siostra mowila mi ze karmila w łóżeczku...:confused::confused: moj dziec dzisiaj jadl o 2.30 o o 6.30....:wściekła/y::wściekła/y: co mam zrobic zeby przestal juz jesc w nocy...?????? normalnie dawalabym mu piciu ale on tak samo jak Natalki synys nic nie chce pic....??????????? help.....bo jeszcze tak bedzie ze bedzie mial 1.5 roku i bedzie ciagnal flache w nocy.....masakra...(mojego brata cora ciagnie) i mojej siostry syn ciagnal flache w nocy jak mial 2 lata....niech mnie to ominie szerokim łukiem...pliiissss:-D
My bierzemy kuleczke do nas do lozka, potem odbijamy i odkladamy do lozeczka. Odkad przeszlam na butle maly zaczal sam zasypiac i spac cala noc, bylam taka z nas dumna:tak::tak: A od jakiegos czasu znow budzi sie w nocy na jedzenie, jest niespokojny i marudny, zwalam wine na zebolki, tylko nie wiem jak go pozniej naucze przesypiac cala noc bez jedzenia:dry::dry::dry: Pyciol a zagesczasz mleko na noc??

U nas tez dolne jedynki wyszly, nawet nie wiedzielismy kiedy, zero objawow, a teraz masakra jakas, widze jak maly sie meczy, ze zlosci to tak wciska sobie ta twarda strone smoka w dziselka:dry:

My bierzemy kuleczke do nas do lozka, potem odbijamy i odkladamy do lozeczka. Odkad przeszlam na butle maly zaczal sam zasypiac i spac cala noc, bylam taka z nas dumna:tak::tak: A od jakiegos czasu znow budzi sie w nocy na jedzenie, jest niespokojny i marudny, zwalam wine na zebolki, tylko nie wiem jak go pozniej naucze przesypiac cala noc bez jedzenia:dry::dry::dry: Pyciol a zagesczasz mleko na noc??

ta wczotaj wszamal 210ml mleczka z kaszka jablkowo-gruszkowa....taka bomba ze szok....dzisiaj dostanie samo mleko i zobacze...a Wy?

kurde Młoda je tylko mleko z kleikiem w nocy przez sen a tak to tylko słoiczki : kleik z owocami na śniadanie Hippa, na obiad duży słoik lub mały Gerbera z grudkami aby nauczyła się żuć na deser owocki a w międzyczasie chrupki po kąpieli mleko lub nie .
A i wypija soków z wodą ok 450 ml dziennie.

dziewczyny czy macie cos przeciw komarom dla dzieci bo ja dzis kupilam w aptece ''a sio '' i wlasciwie tu nic nie jest napisane ze nie stosowac u dzieci ale myslalam ze sa jakies specjalne dla dzieci:sorry2:

reklama
Do góry