reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Prosze bardzo:tak: ( NIe wiem czy moge tu wklejac zdjecia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

Załączniki

• 100_2902.jpg
    100_2902.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 31
  • 100_2903.jpg
    100_2903.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 24
Natalkaa własnie dzis w bootsie na te granulki sie natknęłam i sie ucieszylam ze mozna je tu kupic bo ponoc sa bardzo dobre:tak:

Natalkaa własnie dzis w bootsie na te granulki sie natknęłam i sie ucieszylam ze mozna je tu kupic bo ponoc sa bardzo dobre:tak:
Ja jestem zadowolona, przedtem uzywala zelu bondjela, ale powiem Ci szczerze, ze wedlug mnie to jest troche pic na wode, nie widzialam jakis wiekszych zmian, ogladalam kiedys w mamo to ja, ze podobno te wszystkie zele moglyby byc skuteczne, gdyby sie je wmasowywalo przez kilka minut, a dzidziek sobie tak nie da. Ale moj uwielbia szczotkowaznie zabkow, wiec ta silikonowa szczateczke przewracam na druga strone i ta gladka powierzchnia nakladam zel i tak bardzo szybko masuje:tak::tak:

My dzis zauwazylismy na dziasełkach biała kreske wiec pewnie zabki tuz tuz:tak:
Narazie jednak nic nie kupowalam zeby nie sciagnac na nas bolesnego zabkowania;-):-D. Mam nadzieje ze sie obejdzie. Mam jakis zel z pl bo przywozilam kolezance ale nie odebrala, musze sie tylko za ta szczoteczka rozejrzec:tak:

reklama
a ja mam pytansko do mam butelkowych ktore jeszcze karmia maluszki w nocy....karmicie malenstwa na raczkach czy normalnie w łóżeczku....??:confused::confused:ja na rekach ale moja siostra mowila mi ze karmila w łóżeczku...:confused::confused: moj dziec dzisiaj jadl o 2.30 o o 6.30....:wściekła/y::wściekła/y: co mam zrobic zeby przestal juz jesc w nocy...?????? normalnie dawalabym mu piciu ale on tak samo jak Natalki synys nic nie chce pic....??????????? help.....bo jeszcze tak bedzie ze bedzie mial 1.5 roku i bedzie ciagnal flache w nocy.....masakra...(mojego brata cora ciagnie) i mojej siostry syn ciagnal flache w nocy jak mial 2 lata....niech mnie to ominie szerokim łukiem...pliiissss:-D

Do góry