my narazie jedliśmy tylko salmona, i ja osobno gotuje ale a takim wywarku z warzywek albo ostatnio troche z koperkiem, żeby takiego smaku mdłego nie miał, a potem sruuu do zupki i miksik
o, o to właśnie mi chodziło dzięki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my narazie jedliśmy tylko salmona, i ja osobno gotuje ale a takim wywarku z warzywek albo ostatnio troche z koperkiem, żeby takiego smaku mdłego nie miał, a potem sruuu do zupki i miksik
Pyciolku, to bierzemy wędki i idziemy na połów
o, o to właśnie mi chodziło dzięki
a kiedy najlepiej biora?
My tez dajemy biszkopciki do raczkitak czytam,ze dajecie maluchom biszkopty a czy namaczacie je,kruszycie czy dajecie dzieciom do rączki?? ja jakos nie mogę sie przekonać nie wiem dlaczego boje się dać Biance do rączki aby nie ugryzła za dużo i mi się nie zadławiłachoć biszkopt szybko się rozpuszcza.. -wiem
Ja swojej już dawałam arbuza do łapki i sobie ciumkała. A co do glutenu to nie wiem czy można przedawkowac ale moja ciągle wcina jak nie biszkopty to bułkę i nic jej nie jest.Dziewczyny moge juz dawac malemu arbuza A wogole jak to jest z tym glutenem, ja dodaje malemu do mleczka na wieczor dwie lyzki kleiku ryzowego, ktory juz chyba zawiera gliuten, to nie powinnam mu dawac juz biszkoptow?? Czym grozi podanie za duzo glutenu
Ja jako przegryzkę to daję i biszkopciki i herbatniki do rączki a jak mała nawet ugryzie za duży kawałek to spryciula wypluwa. A jak robię deserek to miksuję z owocamitak czytam,ze dajecie maluchom biszkopty a czy namaczacie je,kruszycie czy dajecie dzieciom do rączki?? ja jakos nie mogę sie przekonać nie wiem dlaczego boje się dać Biance do rączki aby nie ugryzła za dużo i mi się nie zadławiłachoć biszkopt szybko się rozpuszcza.. -wiem
Ollcia ja gotuję i rybkę i warzywka na parze potem miksuję i jak jest za gęste to dodaję trochę przegotowanej wocyA Wy te rybki to takie świeże kupujecie? I normalnie gotujecie je w wodzie razem z warzywami czy osobno i później to miksujecie? Mój jeszcze nie jadł rybki
Anoli a od kiedy dajesz gluten? Codziennie?
A mięsko od kiedy dajecie? Codziennie?