reklama
pycha, potwierdzamja swoje kupuj w sloiczku rybę po grecku,ale pycha,
mój niemąż około 4 ranochodzi i wtedy biorąa kiedy najlepiej biora?
pyciolek87
Mama Alexa:*
dziewczynki napiszcie mi prosze jak wyglada schemat snu Waszych pociech...jak spia w nocy i czy sie budza i jak spia w dzien ....bo ja chyba mam jakiegos robokopa...
pyciolek Moja Oli idzie spać ok 21 a w nocy potrafi budzić się nawet 15 razy....dostaje w nocy mleko...czasem nawet dwa bo niestety często żaden inny sposób nie działa....wstaje ok 7-8 rano...przed południem drzemka 30 min z zegarkiem w ręku i ok 16 drzemka jakąś godzinkę....więc ja to dopiero mam robocopa
pyciolek87
Mama Alexa:*
pyciolek w nocy to roznie bywa ostatnio znowu sie budzi na jedzenie tak ze 2 razy idzie spac o 19 bydzi sie o 7.30 pierwsza drzemka pol godzinna okolo 10-11 druga trzy godziny o 14;-)
zazdroszcze
Moja usypia ok 19.00 budzi sie raz na jedzenie ok 4.00-5.00 i spi do 7.00-8.00. W nocy czasem sie raz przebudzi ale dostaje smoka przekreca sie na bok wystawia tyleczek i spi dalej.
w dzien jest gorzej. Ok południa drzemka 20min-30min i ok 16 jeszcze raz.
Nie narzekam bo wysypiamy sie w nocy
w dzien jest gorzej. Ok południa drzemka 20min-30min i ok 16 jeszcze raz.
Nie narzekam bo wysypiamy sie w nocy
asiulkaa
Fanka BB :)
U nas ze spaniem różnie bywa. Wcześniej nocki były fajne. Filip zasypiał zwykle 20-21 (czasem wcześniej, czasem później), 4-5 pobudka na amu i spal do 7.30-8. Ale od jakiegoś tygodnia budzi się parę razy w nocy z płaczem, jeść nie chce, tylko się wierci i popłakuje. Nie wiem co się dzieje, nigdy tak nie miał:-( W dzien zwyle 2-3 razy śpi po 45min, a raz kolo 13 ma dłuższą drzemkę 1,5-2 godz. Ale z tym tez nie ma reguly. Czasem śpi więcej, czasem mniej
U nas ze spaniem różnie bywa. Wcześniej nocki były fajne. Filip zasypiał zwykle 20-21 (czasem wcześniej, czasem później), 4-5 pobudka na amu i spal do 7.30-8. Ale od jakiegoś tygodnia budzi się parę razy w nocy z płaczem, jeść nie chce, tylko się wierci i popłakuje. Nie wiem co się dzieje, nigdy tak nie miał:-( W dzien zwyle 2-3 razy śpi po 45min, a raz kolo 13 ma dłuższą drzemkę 1,5-2 godz. Ale z tym tez nie ma reguly. Czasem śpi więcej, czasem mniej
a może to wina ząbków.....;-)
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
U nas od ok tygodnie jest ze spaniem masakra. W dzień 2-3 razy ale z wielkimi problemami, a w nocy co chwilkę pobudki. Już ich nawet nie liczę. Młody nawet co 15 min potrafi kwękać. Zresztą w dzień tez mi miauczy i już cierpliwosć tracę.
Myślę, że to ząbki, choć my mamy już 6 i trochę dziwnie, że dopiero teraz zaczał marudzić...
Myślę, że to ząbki, choć my mamy już 6 i trochę dziwnie, że dopiero teraz zaczał marudzić...