reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

ale teraz hib jest w pakiecie bezplatnych szczepien tak nam mowila pediatra jak zrobila wyklad o szczepieniach. my napewno szczepimy na rotawirusa

Ostatnia edycja:
reklama
a o czym mogą świadczyć wymioty pod ciśnieniem ???
bo mi dzisiaj tak chlusnął :szok: i raczej nie przypominało to ulewania tylko konkretny wodospad

a o czym mogą świadczyć wymioty pod ciśnieniem ???
bo mi dzisiaj tak chlusnął :szok: i raczej nie przypominało to ulewania tylko konkretny wodospad
jak raz chlusnal to chyba jeszcze nic nie zanczy nie wiem:baffled::baffled: wiem tylko ze jak dziecko ma wymioty czy biegunke to momentalnie moze sie odwodnic i wtedy szybko do szpitala pod kroplowke nawadniajaca:(:-(

Dokładnie tak jak pisze Myszqa, po 6 tygodniach od pierwszego szczepienia. zastanawiam sie tylko czy można później, bo nam szczepienie wypada 20 stycznia, a wtedy mąż z chłopakami jedzie w góry i ja też sie zastanawiam nad wyjazdem, ale nie wiem czy musze o to pytac doktórki, czy można sobie przyjśc na szczepienie 2 tygodnie później.

Kiedy sie robi pierwsze szczepionki? W trakcie 2 miesiąca czy po skonczeniu?

Szczepić dzieciaczki można od 43 dnia zycia tak powiedziała mi położna:tak:

Madzieńka ja mam link do jakiejś apteki internetowej tylko nie wiem czy to te krople. Edee możesz spojrzeć i napisać czy to to samo?

SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml

Myszqa dzieki u nas na razie koleczek brak i odpukac aby tak dalej ale może na wszelki wypadek kupię sobie takie kropelki:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczyny. Mały juz ma 7 tygodni wiec musze się zapisac na szczepienie, a jeszcze chce go zaszczepic na rotawirusy.

Do góry