reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Mój wypija 210 ml kaszki:szok: i jest mu mało. Kupiłam już kaszkę na dobranoc i będę próbowała, może będzie lepsza.

A ząbki powinnyście wyczuć palcem, przy smarowaniu żelem. Najczęściej pierwsze wychodzą dolne jedynki ( choć są inne przypadki)

reklama
A mój w ogole kaszki nie chce jeść :-(, ani kleiku. W ogole jestm troche podłamana. Mały konczy 7 miesięcy a nawet nie siedzi a juz nie mówię o raczkowaniu czy podtrzymywaniu sie na wyprostowanych rączkach.

a ja mam pytanie z innej beczki
moj maly jak sie obudzi podnosi nozki w pion i tak za kazdym razem no i jak usypia musi nogi na mnie wywalic i dopiero zasnie :szok: czy wasze dzieci tez tak maja :confused::confused: bo ja sie troszke martwie
moja Nusia jak zasypia to tez podnosi nózki do góry, i jak czasem spi ze mna to oczywiście nozki musi mieć na mnie więc myśle że nie masz sie czym przejmować:tak:
dziewczyny kapeicie jeszcze w dzidziusiowych wanienkach czy w duzych...My kapiemy sie w naszej ...juz od prawie miesiaca...mala byla za mala na Alexowe szalenstwa...:-D:-Dpozatym Alex juz "kapie " sie sam jak lezy w wannie na brzuszku...:-D:-D
ja kapie jeszcze w wanience, jak Nusia bedzie juz pewnie sama siedziec to przeniesiemy sie do brodzika bo wanny nie posiadam;-)
A mój w ogole kaszki nie chce jeść :-(, ani kleiku. W ogole jestm troche podłamana. Mały konczy 7 miesięcy a nawet nie siedzi a juz nie mówię o raczkowaniu czy podtrzymywaniu sie na wyprostowanych rączkach.
nie przejmuj się, Lenak dzis konczy 7 miesiecy i sama tez jeszcze nie siedzi, nie raczkuje, i za bardzo nie przewraca sie z brzuszka na plecki i z plecków na brzuszek, myslę ze na wszystko przyjdzie czas bo każde dziecko rozwija sie inaczej:tak:

Mój wypija 210 ml kaszki:szok: i jest mu mało. Kupiłam już kaszkę na dobranoc i będę próbowała, może będzie lepsza.

A ząbki powinnyście wyczuć palcem, przy smarowaniu żelem. Najczęściej pierwsze wychodzą dolne jedynki ( choć są inne przypadki)

mój potrafi zjeść 150ml kaszki, opróżnić jednego cyca, drugiego cyca ( a mleka mam sporo ) i tak się budzi 2-3 razy w ciągu nocy :baffled::baffled::baffled:

reklama
Witamy po przerwie!
Weekend nam sie troszkę przedłużył i mamy nowy nabytek: Jest pierwszy ząbek:-)

Miłego dnia! Chyba Kubuń nie da mi popisać bo marudny taki i domaga sie uwagi. Narazie wszystko zwalamy na ząbeczka.

Do góry