reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Mój wypija 210 ml kaszki:szok: i jest mu mało. Kupiłam już kaszkę na dobranoc i będę próbowała, może będzie lepsza.

A ząbki powinnyście wyczuć palcem, przy smarowaniu żelem. Najczęściej pierwsze wychodzą dolne jedynki ( choć są inne przypadki)

reklama
A mój w ogole kaszki nie chce jeść :-(, ani kleiku. W ogole jestm troche podłamana. Mały konczy 7 miesięcy a nawet nie siedzi a juz nie mówię o raczkowaniu czy podtrzymywaniu sie na wyprostowanych rączkach.

a ja mam pytanie z innej beczki
moj maly jak sie obudzi podnosi nozki w pion i tak za kazdym razem no i jak usypia musi nogi na mnie wywalic i dopiero zasnie :szok: czy wasze dzieci tez tak maja :confused::confused: bo ja sie troszke martwie
moja Nusia jak zasypia to tez podnosi nózki do góry, i jak czasem spi ze mna to oczywiście nozki musi mieć na mnie więc myśle że nie masz sie czym przejmować:tak:
dziewczyny kapeicie jeszcze w dzidziusiowych wanienkach czy w duzych...My kapiemy sie w naszej ...juz od prawie miesiaca...mala byla za mala na Alexowe szalenstwa...:-D:-Dpozatym Alex juz "kapie " sie sam jak lezy w wannie na brzuszku...:-D:-D
ja kapie jeszcze w wanience, jak Nusia bedzie juz pewnie sama siedziec to przeniesiemy sie do brodzika bo wanny nie posiadam;-)
A mój w ogole kaszki nie chce jeść :-(, ani kleiku. W ogole jestm troche podłamana. Mały konczy 7 miesięcy a nawet nie siedzi a juz nie mówię o raczkowaniu czy podtrzymywaniu sie na wyprostowanych rączkach.
nie przejmuj się, Lenak dzis konczy 7 miesiecy i sama tez jeszcze nie siedzi, nie raczkuje, i za bardzo nie przewraca sie z brzuszka na plecki i z plecków na brzuszek, myslę ze na wszystko przyjdzie czas bo każde dziecko rozwija sie inaczej:tak:

Mój wypija 210 ml kaszki:szok: i jest mu mało. Kupiłam już kaszkę na dobranoc i będę próbowała, może będzie lepsza.

A ząbki powinnyście wyczuć palcem, przy smarowaniu żelem. Najczęściej pierwsze wychodzą dolne jedynki ( choć są inne przypadki)

mój potrafi zjeść 150ml kaszki, opróżnić jednego cyca, drugiego cyca ( a mleka mam sporo ) i tak się budzi 2-3 razy w ciągu nocy :baffled::baffled::baffled:

reklama
Witamy po przerwie!
Weekend nam sie troszkę przedłużył i mamy nowy nabytek: Jest pierwszy ząbek:-)

Miłego dnia! Chyba Kubuń nie da mi popisać bo marudny taki i domaga sie uwagi. Narazie wszystko zwalamy na ząbeczka.

Do góry