kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Edee my też mamy prysznic zamiast wanny ale Martyna pluska się w nim jak w wannie. Zwyczajnie zatykam odpływ i nalewam wodęmy będziemy mieć problem bo mamy prysznic zamiast dużej wanny :--(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Edee my też mamy prysznic zamiast wanny ale Martyna pluska się w nim jak w wannie. Zwyczajnie zatykam odpływ i nalewam wodęmy będziemy mieć problem bo mamy prysznic zamiast dużej wanny :--(
ale przeciez mozecie kapulkowac sie w brodziku...chyba ze macie za plytki:--(
my jeszcze w waniencedziewczyny kapeicie jeszcze w dzidziusiowych wanienkach czy w duzych...My kapiemy sie w naszej ...juz od prawie miesiaca...mala byla za mala na Alexowe szalenstwa...pozatym Alex juz "kapie " sie sam jak lezy w wannie na brzuszku...
![]()
My wynajmujemy mieszkanie,:--( nie dość, że ten brodzik jest dość płytki, to w dodatku, jak jest odpływ, to ma takie "wypukłe ", że nie da się tego korkiem zatkać, rozumiecie co mam na myśli
![]()
Myszqo fajny pomysł z tym basenikiemMy też mamy prysznic ale z zupełnie płaskim brodzikiem.
Póki co Jasiek kąpany jest jeszcze w wanience swojej pięknej różowej :-)
A na później wymyśliłam sobie że kupię taki dmuchany basenik ale dość wysoki, żeby było w czym popływać. Cała rodzina się ze mnie śmieje no ale co - mam włazić z małym pod prysznic?![]()
My też mamy prysznic ale z zupełnie płaskim brodzikiem.
Póki co Jasiek kąpany jest jeszcze w wanience swojej pięknej różowej :-)
A na później wymyśliłam sobie że kupię taki dmuchany basenik ale dość wysoki, żeby było w czym popływać. Cała rodzina się ze mnie śmieje no ale co - mam włazić z małym pod prysznic?![]()
ja zostawiam malego albo w lezaczku i blokuje zeby sie nie bujal albo na lozku i obstawiam go poduszkami co by sie nie turlal bo to jego ulubiona zabawa teraz...
a jak ide wziasc prysznic to malego zostawiam przed dzwiami otwartymi no i oczywiscie musze mu spiewac zabke
a ja mam pytanie z innej beczki
moj maly jak sie obudzi podnosi nozki w pion i tak za kazdym razem no i jak usypia musi nogi na mnie wywalic i dopiero zasnieczy wasze dzieci tez tak maja
bo ja sie troszke martwie
Ja jeszcze w małejale już mamy dosyć ciasno, a na dodatek Alan strasznie kopie nóżkami, i połowa wody ląduje na panelach (po każdej kąpieli ganiam z mopem
) co mnie strasznie wkurza
, my będziemy mieć problem bo mamy prysznic zamiast dużej wanny :-
-(