reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dziewczyny mój synuś od ok tygodnia budzi się w nocy o wiele częściej niż wcześniej. Mam 2 teorie i jedna mi podpowiada, że nie najada się na kolacyjkę...
Ile kaszki dostają wsze maluchy? Bo ja obawiam się, że jak mały żarłoczek dostanie więcej to pęknie...

reklama
Dziewczyny mój synuś od ok tygodnia budzi się w nocy o wiele częściej niż wcześniej. Mam 2 teorie i jedna mi podpowiada, że nie najada się na kolacyjkę...
Ile kaszki dostają wsze maluchy? Bo ja obawiam się, że jak mały żarłoczek dostanie więcej to pęknie...
wiesz co ja daje swojej na noc tylko cyca, ale moja to taki niejadek jest, ale potem o 23.00 daje jej w śnie 150ml mleczka i śpi do rana, ale czasem potrafi i 4 razy sie obudzic, ja obstawiam ząbki

My się kąpiemy w małej wanience wstawionej do dużej-po takiej kąpieli nawet ja mam mokrą głwę, tak kopie to moje dziecię.

Skąd ja to znam:-D:-D:-D

My jemy kaszkę z 180ml wody i 7 miarek kaszki mleczno-ryzowej

Julcia od dwóch dni jak wklada swoja ukochana zyrafkę do buzi(Mamusia i Karolinka bedą wiedziały o którą chodzi:-D:-D:-D:-D)to coś w buzi skrzypi...Myślicie ze to ząbek...????
Ja tam zaglądam ale nic nie widzę:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Skąd ja to znam:-D:-D:-D

My jemy kaszkę z 180ml wody i 7 miarek kaszki mleczno-ryzowej

Julcia od dwóch dni jak wklada swoja ukochana zyrafkę do buzi(Mamusia i Karolinka bedą wiedziały o którą chodzi:-D:-D:-D:-D)to coś w buzi skrzypi...Myślicie ze to ząbek...????
Ja tam zaglądam ale nic nie widzę:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
madzienko, mojej tez od 2 tygodni skrzypi, ale to nie ząbki tylko dziąsła, jak ja masuje malej dziasla swoimi paluchami to tez skrzypi:-D

Moja ostatnio nie je duzo na noc, wogóle je malo, wczoraj na noc zjadła 90 ml kaszki i nie mogłam jej więcej wcisnąc i spała do 7 rano, poszła spa koło 23. Przeważnie je od 120 - 150 ml kaszki na noc
a my mamy mega katarek:-(nie wiem czy te zęby kiedyś będą czy nie :-:)confused:
Też myślę że to na ząbki, życze żeby katarek szybko przeszedł

reklama
Moja ostatnio nie je duzo na noc, wogóle je malo, wczoraj na noc zjadła 90 ml kaszki i nie mogłam jej więcej wcisnąc i spała do 7 rano, poszła spa koło 23. Przeważnie je od 120 - 150 ml kaszki na noc

Też myślę że to na ząbki, życze żeby katarek szybko przeszedł
blizniaku, moja tez jakimś niejadkiem jest, ja się śmieję ze ona od urodzenia dba o linie zeby nie być takim wielorybem jak mama:-)

Do góry