reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
No wlasnie sprawdzilam ze jest nawet troche ponizej 3 centyla. Dla swietego spokoju zrob badania, napwno bedzie wszystko ok!Mamusia dziękuje za artykuł, rzeczywiście mały ładnie przybrał.
Kokusia Mati jest na 3 centylu. I dlatego pediatra uwaza ze mało wazy, tylko, chyba musiałaby braz pod uwagę to ze on mały była jak sie urodził i chociaz bedzie przybierał prawidłowo to moze byc na tym 3 centylu. I np. jak bedzie przybierał po 300-400 a nawet 500 g miesięcznie czyli prawidłowo jak na swój wiek, to nigdy nie bedzie na 10 czy 95 centylu.
ślicznie dziekujeCyprysiowa - mówisz i masz.
paczka zflaczała bo prawie już pusta, pampek rozłożony i na dupeczce mojej kochanej

pyciolek87
Mama Alexa:*
Juz po szczepieniu. Mały wazy 6900 g i mierzy 69 cm. Pediatra stwierdziła ze mało wazy i mało przybiera, po przez miesiąc 500 g. Dała nam skierowanie do Poradni gastrologicznej, skierowanie na badanie moczu. A co najgorsze mimo tego, że mały pije zelazo, to okazało się ze hemoglobina jednak spadła z 6,78 do 6,68 :-(. Nie wiem co jest.
Po za tym to mały rozwija się świetnie. aaaaaa i jeszcze wynalazła u niego atopowe zapalenie skóry. Ma akie drobne krosteczki i mówiłam jej ze to od momentu jak zmieniłam proszek i teraz juz wróciłam do starego i tak dała jakis lek.
atopowe zapalenie skory....?????????????????????????????

Boze z jakiej racji ta kobieta w ogole jest pediatra........atopowe zapalenie skory to ma moj Alex i to jest dopiero problem......skorka czerwona suche plamy,praktycznie jedna na drugiej bol i swiad niesamowity...moj syn musi na to btak masci na sterydach,bo nic innego w tych nasileniach nie pomaga.....

a takie krosteczki to typowa reakcja alergiczna po zmianie proszku,wiec niech nie gada glupot...

a jaki proszek uzywacie i na jaki zmienials?
Agacia82
Mami :)
Uzywałam dzidzius a zmieniłam na vizir sensitiveatopowe zapalenie skory....?????????????????????????????
Boze z jakiej racji ta kobieta w ogole jest pediatra........atopowe zapalenie skory to ma moj Alex i to jest dopiero problem......skorka czerwona suche plamy,praktycznie jedna na drugiej bol i swiad niesamowity...moj syn musi na to btak masci na sterydach,bo nic innego w tych nasileniach nie pomaga.....
a takie krosteczki to typowa reakcja alergiczna po zmianie proszku,wiec niech nie gada glupot...Boze oni tylko potrafia zamartwiac rodzicow nic wiecej
nie sluchaj jje...
a jaki proszek uzywacie i na jaki zmienials?
pyciolek87
Uzywałam dzidzius a zmieniłam na vizir sensitive
ahaaa my tez jestesmy na dzidziusiu....a np jelp ze zmiekczaczem juz malemu nie zluzym i po nim go wysypalo...niby dla dziciow a jednak....
pyciolek87
Dziewczyny a powiedzcie mi ile wasze dzieci przybrały od porodu
mój 2400 g - 6900g więc 4500 g
moj 3490 a teraz 9-10

kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
przy porodzie 3000g teraz 8900g więc 5900Dziewczyny a powiedzcie mi ile wasze dzieci przybrały od porodu
mój 2400 g - 6900g więc 4500 g
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Moj ważył 3040 a teraz ( na domowe wadze) 7200 czyli ok 4150
Ostatnia edycja: