reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Cyprysiowa - mówisz i masz.
paczka zflaczała bo prawie już pusta, pampek rozłożony i na dupeczce mojej kochanej

Załączniki

• IMG_5563.jpg
    IMG_5563.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_5567.jpg
    IMG_5567.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_5569.jpg
    IMG_5569.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Mamusia dziękuje za artykuł, rzeczywiście mały ładnie przybrał.

Kokusia Mati jest na 3 centylu. I dlatego pediatra uwaza ze mało wazy, tylko, chyba musiałaby braz pod uwagę to ze on mały była jak sie urodził i chociaz bedzie przybierał prawidłowo to moze byc na tym 3 centylu. I np. jak bedzie przybierał po 300-400 a nawet 500 g miesięcznie czyli prawidłowo jak na swój wiek, to nigdy nie bedzie na 10 czy 95 centylu.
No wlasnie sprawdzilam ze jest nawet troche ponizej 3 centyla. Dla swietego spokoju zrob badania, napwno bedzie wszystko ok!

Cyprysiowa - mówisz i masz.
paczka zflaczała bo prawie już pusta, pampek rozłożony i na dupeczce mojej kochanej
ślicznie dziekuje:tak:

Juz po szczepieniu. Mały wazy 6900 g i mierzy 69 cm. Pediatra stwierdziła ze mało wazy i mało przybiera, po przez miesiąc 500 g. Dała nam skierowanie do Poradni gastrologicznej, skierowanie na badanie moczu. A co najgorsze mimo tego, że mały pije zelazo, to okazało się ze hemoglobina jednak spadła z 6,78 do 6,68 :-(. Nie wiem co jest.
Po za tym to mały rozwija się świetnie. aaaaaa i jeszcze wynalazła u niego atopowe zapalenie skóry. Ma akie drobne krosteczki i mówiłam jej ze to od momentu jak zmieniłam proszek i teraz juz wróciłam do starego i tak dała jakis lek.

atopowe zapalenie skory....?????????????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Boze z jakiej racji ta kobieta w ogole jest pediatra........atopowe zapalenie skory to ma moj Alex i to jest dopiero problem......skorka czerwona suche plamy,praktycznie jedna na drugiej bol i swiad niesamowity...moj syn musi na to btak masci na sterydach,bo nic innego w tych nasileniach nie pomaga.....:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a takie krosteczki to typowa reakcja alergiczna po zmianie proszku,wiec niech nie gada glupot...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Boze oni tylko potrafia zamartwiac rodzicow nic wiecej:no::no::no: nie sluchaj jje...
a jaki proszek uzywacie i na jaki zmienials?

atopowe zapalenie skory....?????????????????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Boze z jakiej racji ta kobieta w ogole jest pediatra........atopowe zapalenie skory to ma moj Alex i to jest dopiero problem......skorka czerwona suche plamy,praktycznie jedna na drugiej bol i swiad niesamowity...moj syn musi na to btak masci na sterydach,bo nic innego w tych nasileniach nie pomaga.....:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a takie krosteczki to typowa reakcja alergiczna po zmianie proszku,wiec niech nie gada glupot...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Boze oni tylko potrafia zamartwiac rodzicow nic wiecej:no::no::no: nie sluchaj jje...
a jaki proszek uzywacie i na jaki zmienials?
Uzywałam dzidzius a zmieniłam na vizir sensitive

Mój jakieś 4650.Moze 4700.

Jak tak was czytam to zaczynam być jeszcze bardziej wsciekła na naszą pediatrę. Cały czas mi wmawia,ze on taki wielki i ciężki i to dlatego taki nieskory do ruchu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry