mamusia2008
mamusia Karolinki
wiec Agacia, glowa do gory, twoje dziecko dobrze przybiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupki plastelinowe lub nawet bobki twarde.ja nie bliżniaczek wprawdzie ale namówiono mnie ostatnio na tescowe fioletowe co ważne i jestem zadowolona. mają delikatne wzorki z morskim akcentem, dobrą gumeczkę z tyłu i są podobne chyba do huggisów (bo ostatnio miałam) a wcześniej używałam dade i te tesco chyba jednak lepsze.
my już po szczepieniu, Kubuń dzielny był. Jeszcze za 1,5 mies prevenar i luzik.
cały czas myślałam, że on taki wielki a tu prosze jakieś 12 kg. Kubul waży niecałe 8kg (ale nie jestem pewna czy dobrze go zważyli) i ma 71 cm.
A chciałam zapytać czy wasze skarby po tych słoiczkowych zupkach normalnie się załatwiają. Ja znajduję w pieluszce coś jakby plastelinkę ale pani dr udawała, ze nie słyszy mojego pytania. Byłam już tam ostatni raz. Niech sie w..............
Kana - śliczne zdjątko w sygnaturce.:-)
Niewiem ile powinno dziecko przybierac, moj przybral 700g miedzy 5 a 6 mies.(w 6 tyg od ostatniego szczepienia)a moja pediatra mówi ze dzieciaki po 5 miesiącu przybierają 400-500gr na miesiac, i bądź tu mądry
tez mi się wydaja ze jakiejś starej datyNo właśnie Agaciu. Twój mały swietnie przybiera i na zdjęciach nie wygląda wcale na zamożonego więc nie wiem czego ta pediatra chceA może ona jest ze starej szkoły wg której zdrowe dziecko to pulchne dziecko
![]()
Jak ja nie lubię takich ludzitez mi się wydaja ze jakiejś starej daty
w artykule co wkleiłam jest napisane ze roczne dziecko ma potroić wagę, a Agaci już potroiło
Od początku był ponizej 3 centyla.No dobra ale on od początku był na niskim centylu tak? A przecież chodzi o to żeby dzieci rozwijały się harmonijnie a nie wszystkie były na 50.