blizniaki2000
Fanka BB :)
ja to nawiedzona w tej kwestii, bo zapisuję o której je i ile i o której robi kupę, po prostu taki mini urząd statystyczny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas podobnieU nas też kaszka na wieczór niewiele zmienia, jeśli chodzi o nocne budzenie. Jak zaśnie ok. 19.00-19.30, to już po 22.00 pierwsza pobudka na cycusia i potem znowu gdzieś koło 3.00-4.00. Ale już się tak przyzwyczaiłam, ze nie pamiętam,jak to jest przespać całą noc![]()
moje Słonce nie toleruje mojego mleczka z butelki i mozna zapomniec o modyfikowanymCzy jest jakaś mamusia której dziecko nie chce pić mleka modyfikowanego?
ja gotuje juz dawno swieze warzywka i Nuśce nic nie jestA ja mma do Was pytanko z innej beczki....
Kupiłam dzisaj świeże warzywka marchewkę, ziemiaczki czy moge takie swieże zrobić malutkiej czy nie bardzo???
No i czym mogę dodac kalafiorku troszke czy to za szybko?
GRATULUJE!!!!!Mamy 2 ząbka!!!
Wpadłam się tylko pochwalić i zmykam.
nie zostawiam jej juz na leżaczku ani w sumie nigdzie bo sie wygina w rózne strony i raz o mało mi z łózka nie fikła...A czy Wasze dzieciaczki leżą normalnie na leżaczkach?Fabian sobie na nim siada i sięga rączkami do podłogi żeby ją skrobaćI już kompletnie nigdzie nie mogę go zostawić...
ja bym nie rezygnowała, spróbuj po pare łyzeczek dziennie zeby się przyzwyczaił, na siłe tez nie podawaj bo moze się zniechęcic a przeciez nie o to chodzi, ja jak karmie Nusie to jej np. spiewam albo mówie bajeczke, moje Słonce uwielbia "Lokomotywę".
A w ogóle memy troskętego typu,że maleństwo moje przestało jeść wszystko oprócz cycusia. Żadnej zupki, kaszki, soczku, nic.Cycek i woda. i co ja teraz mam robić?????
Na siłę, po łyżeczce? Zrezygnować na jakiś czas?.
Gratuluję ząbąbka.Dziękuję dziewczyny.
Co do chusteczek to bardzo lubię te z Biedronki Lawendowe, a teraz kupiłam te z zielonym i są chyba jeszcze lepsze. Natomiast pieluchy Dada to dla mnie porażka, są bardzo sztywne i grube.
Mam pytanko napiszcie mi schemat jedzonka Waszym dzieci? Ja mam wrażenie, że głodzę dziecko(
A ja dzis gotuje dla Filipka zupke kalafiorową z indykiem![]()
Podziwiam Cię, ja jeszcze nic nie ugotowałam. Nie mam wenyA ja dzis gotuje dla Filipka zupke kalafiorową z indykiem![]()