reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Ja najczesciej kupuje "dada" z biedronki. W sumie dlatego ze biedronke mam najblizej i wedlug mnie dady to super chusteczki. Są mocno nawilzone, mieciutkie i tanie.Jakich chusteczek nawilżających uzywacie, bo ja kupiłam happy i mały chyba dostał uczulenie po nich :-(. Pupcie ma całą w krostkach.

Wpadlam zeby napisac zebyscie uwazaly na dzieciaczki. Dzis moj synuś siedzial na lozku i wyciagal sobie chusteczki z paczki, pudelko polecialo mu za daleko wiec on sru na brzuszek i probuje je siegnac a ze nie mogł to niewiem jakim cudem przypelznal do brzegu i spadl z lozka prosto na czolko. Na szczescie bylo nisko ale ma czerwony slad na glowce no i placzu bylo ze strachu ...
W zyciu bym nie powiedziala ze moj leń co sie nawet z plecow na brzuszek nie przewraca tylko siedzi w miejscu takie cos odwali.

Arlets
w oczekiwaniu na...?
Cyrysiowa dobrze że się nic nie stało!
ja walczę bo mój Mały oprócz zupek nic nie chce jeść -
fakt że kaszki na wodzie nie są zbyt smaczne ale nawet za owocami nie przepada!
dzisiaj wkońcu mu posmakował sok z surowej marchewki! bo z jabłka nie chciał juz ani kompotu aani soku z surowego jabłka, nie chce jabłka z bananem! nawet ze słoika nic nie chciał z deserów
ale zupy uwielbia - dwa razy dziennie dostaje!
a chusteczek uzywamy BAMBINO jak dla nas najlepsze!
płacę 20 zł za 4 paczki po 62szt. jedna! także cena chyba dobra! a mieliśmy już wszystkie i albo dostawał krosteczek albo były śmierdzące bo tak pachnące albo klejące a nie myjące!
ja walczę bo mój Mały oprócz zupek nic nie chce jeść -
fakt że kaszki na wodzie nie są zbyt smaczne ale nawet za owocami nie przepada!
dzisiaj wkońcu mu posmakował sok z surowej marchewki! bo z jabłka nie chciał juz ani kompotu aani soku z surowego jabłka, nie chce jabłka z bananem! nawet ze słoika nic nie chciał z deserów

ale zupy uwielbia - dwa razy dziennie dostaje!
a chusteczek uzywamy BAMBINO jak dla nas najlepsze!
płacę 20 zł za 4 paczki po 62szt. jedna! także cena chyba dobra! a mieliśmy już wszystkie i albo dostawał krosteczek albo były śmierdzące bo tak pachnące albo klejące a nie myjące!
Ostatnia edycja:
pytia
Fanka BB :)
Cyprysiowa - to faktycznie niezły numer wywinął! Moja mi się kiedyś zsunęla z przewijaka razem z ręcznikiem, po kąpieli. Złapałam ją w locie 
patrysia - nie przejmuj się płaczem na widok fridy, trudno, im częściej oczyszczasz nosek, tym szybciej pozbędziesz się katarku.
A ja, odpukać od jakiegoś półtorej tygodnia rozkoszuję się wolnymi wieczorami, bo moje dziecię nareszcie zasypia o 19.00 :-) Starsze zresztą też:-):-):-)

patrysia - nie przejmuj się płaczem na widok fridy, trudno, im częściej oczyszczasz nosek, tym szybciej pozbędziesz się katarku.
A ja, odpukać od jakiegoś półtorej tygodnia rozkoszuję się wolnymi wieczorami, bo moje dziecię nareszcie zasypia o 19.00 :-) Starsze zresztą też:-):-):-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Patrysia moja niunia po ostatnim katarku na wszystko co niebieskie zbliżajace sie do buźki to macha łapkami i głowka, jakby chciała krzyczeć ":nie!!!!"...a jak widzi fride to jest płacz...nawet nie zdąrze jej dotknąc....Dostaje oscillococcinum, kropelki do nosa i czyszczę mu Fridą, choć nie za często, bo strasznie płacze, jak widzi Fridę...

kana161
Mama "terrorystek" :P
A co do chusteczek to my używamy Bambino,albo Dzidziuś....sa rewelacyjne...u nas płace po 4,20 za paczuszke 64szt. No i czasem Pampersa jak sa akurat z pampersami...
:-)
blizniaki2000
Fanka BB :)
Agawar, gratulujemy kolejnego ząbka.
Cyprysiowa, no niezłego gigancika masz w domu, napędził Ci stracha, dobrze że tylko tak sie skończyło.
Pytia, fajnie że Dzieciaczki dają ci trochę spokoju chociaż wieczorkiem
Cyprysiowa, no niezłego gigancika masz w domu, napędził Ci stracha, dobrze że tylko tak sie skończyło.
Pytia, fajnie że Dzieciaczki dają ci trochę spokoju chociaż wieczorkiem
Agawar gratuluje ząbka:-) nam zaczał wychodzic jeden a 2 dni pozniej dolaczył drugi i teraz tak dwa sobie pykaja do gory pomaluuuuuuuuuuuutku
Ja używalam Bambino bo niedrogie i dobre
a teraz skuszona promocja zakupiłam Huggisy, sa mozno nawilzone wiec niby ok ale sie targają jak sie je wyciaga z opakowania i zle sie chwyci, a to bardzo wkurza

Ja używalam Bambino bo niedrogie i dobre

reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
gratuluje 2 ząbkaMamy 2 ząbka!!!
Wpadłam się tylko pochwalić i zmykam.
Pozdrawiam Was napiszę coś więcej, ale teraz czeka mnie sterta ciuszków do prasowania((