reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

moja Nunka ostatnio zaczęła pełzać :-)jak kłade ja na brzuszku i robie podpórke pod nózki to pełza jak robaczek:-) może niedługo zacznie raczkować:tak:

reklama
Moje dziecko wczoraj dawalo popalic. marudzil caly dzien. Spal tylko 3 razy po pol godz a dzis chyba sobie odsypia bo obudzil sie o 6 zjad i poszedl spac wstal o 9 zjadl i od 10.30 znowu spi.:-):-):-):-)

Czy Wasze maluchy maja ulubiona pozycje do spania? Jak to wyglada?
Moj maly to lubi trzymac glowke na lewym boku i tak strasznie ja wygina do tylu i tak dziwnie spi. Jest powyginany jak litera "C" nogi prawie lacza sie z glowa, brzuch wypiety i to jest jego pozycja:-) Dziwak maly.

Wlasnie przeczytalam, ze takie odginanie glowki do tylu to moze byc asymetria. Kurcze musze dzis powiedziec o tym lekarzowi.

Mam pytanie do mamuśki która podawala zupkę jarzynową z butelki???

Nie pamiętam która to z Was:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jaka ilość wody dodawałaś na sloiczek zupki???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Mam pytanie do mamuśki która podawala zupkę jarzynową z butelki???

Nie pamiętam która to z Was:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jaka ilość wody dodawałaś na sloiczek zupki???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ja rozcieńczam, ale tak raczej na oko, daje kapkę wody, tak zeby leciało przez smoczek trójprzepływowy, myslę ze tak około 10-20 ml

madzienko, a co zupki ze słoiczka trzeba rozcieńczać?
Nie trzeba, ale moja nie chce jesc łyżeczką, a z butli jakos wyciagnie, wiec zeby było jej łatwiej, to troszke rozcieńczam

reklama
Villaska - Misia bardzo odginała główkę do tyłu jak była malutka i nic jej nie było, ale takie ułożenie w literę C jest faktycznie oznaką asymetrii. Inana śpi tylko na plecach i prosto. Super fajnie, że zapytasz o te strzelające kostki, czekam na wieści.

Do góry