reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

madzienko, a co zupki ze słoiczka trzeba rozcieńczać?

Nie trzeba, ale Jula czasami budzi sie taka glodna że nie bardzo chce jeść łyzeczka, wiec na wszelki wypadek w razie naglej potrzeby dodam wody i podam przez butle....
My juz jedną porcję mleka zastepujemy zupką:tak::tak::tak:

dziekuje Blizniaki

reklama
Nie trzeba, ale Jula czasami budzi sie taka glodna że nie bardzo chce jeść łyzeczka, wiec na wszelki wypadek w razie naglej potrzeby dodam wody i podam przez butle....
My juz jedną porcję mleka zastepujemy zupką:tak::tak::tak:

dziekuje Blizniaki
my od jutra bedzie brokulki jesc i tez zaczniemy po brokulkach powolutku jarzynowke podawac:tak::tak::tak:

A co to taki spokój wszystkie poszłyście na spacerki????:sorry2::sorry2::sorry2:a ja siedzę w domu, bo moja spiąca królewna smacznie sobie spi...:-D:-D:-Da na dworze 27 stopni, więc otworzyłam balkon niech wdycha świeże powietrze:-):-):-)

Patrzcie słoiczkowe mamy co znalazłam
BoboVita - baw się kolorami

A co to taki spokój wszystkie poszłyście na spacerki????:sorry2::sorry2::sorry2:a ja siedzę w domu, bo moja spiąca królewna smacznie sobie spi...:-D:-D:-Da na dworze 27 stopni, więc otworzyłam balkon niech wdycha świeże powietrze:-):-):-)

Patrzcie słoiczkowe mamy co znalazłam
BoboVita - baw się kolorami

Ja już jakiś czas temu w czasopiśmie dla mam wyczytałam o tym konkursie kupiłam już nawet kilka słoiczków z tej firmy :tak:, tyle, że na samym początku kupiłam soczki, (właśnie wtedy zaczełam dawać małemu na próbę) a niestety tylko nakrętki ze słoiczków się liczą :tak::tak:

Dziewczyny mam dylemat mianowicie-który kleik jest lepszy kukurydziany czy ryżowy?Jaki Wy podajecie?:sorry2:

reklama
Dziewczyny mam dylemat mianowicie-który kleik jest lepszy kukurydziany czy ryżowy?Jaki Wy podajecie?:sorry2:

Paola nam pediatra nie pozwoliłą podawać kukurydzianego, bo powiedziała że kukurydza jest genetycznie modyfikowana i że lepiej na razie nie:sorry2::sorry2::sorry2:więc jej posłuchalismy i jemy ryzowy a teraz już kaszki ryżowe

Do góry