reklama
Misiówka nie wiedziałam, że się podaję przez wzgląd na kupkę
Madzieńko dzięki-to ile dajesz swojej Małej tego kleiku?
Paola my od poczatku mielismy problemy z ulewaniem więc wsypywalismy ok.3-4 miarek(takich od mleczka) zeby go zagęscic...teraz juz podajemy kaszke ryzowa smakową, tez przez butle...
Paola my od poczatku mielismy problemy z ulewaniem więc wsypywalismy ok.3-4 miarek(takich od mleczka) zeby go zagęscic...teraz juz podajemy kaszke ryzowa smakową, tez przez butle...
Achaaa rozumiemKurczę Madzieńko tak czasem się zastanawiam kiedy te wszystkie produkty dajesz swojej Madzi
Madzieńko normalnie zabij mnie, bo wiecznie się Ciebie coś wypytujęAle jak np.zaczynałaś od soczku jabłkowego to teraz dalej podajesz ten soczek?
Achaaa rozumiemKurczę Madzieńko tak czasem się zastanawiam kiedy te wszystkie produkty dajesz swojej Madzi
Madzieńko normalnie zabij mnie, bo wiecznie się Ciebie coś wypytujęAle jak np.zaczynałaś od soczku jabłkowego to teraz dalej podajesz ten soczek?
Paola nie ma prblemu pytaj Jula dostaje jakis soczek w ciągu dnia, nie zawsze jest to jabłkowy, teraz pijemy jabłkowo-winogronowy...z reguły daję jej w ciągu dnia bo na wieczór podobno lepiej nie żeby mała bardzo nie moczyła sobie pieluszki...
Czasami dostaje do popicia po sloiczku...np po szpinaczku zeby smaczek jej sie poprawil a czasami jak bawimy sie to tez jej troszeczkę podaje....
Na początku jak przyzwyczajałysmy się do nowości to dostalwala łyzeczka a teraz juz dostaje z butli i zastanawiam się nad kubeczkiem;-)
U nas dzien wyglada tak: rano mleczko, drugie sniadanko mleczko kolo pory obiadowej warzywny deserek a teraz juz zupka, pozniej mleczko i jakis deserek owocowy i na noc kaszka ryzowa
Villaska - Misia bardzo odginała główkę do tyłu jak była malutka i nic jej nie było, ale takie ułożenie w literę C jest faktycznie oznaką asymetrii. Inana śpi tylko na plecach i prosto. Super fajnie, że zapytasz o te strzelające kostki, czekam na wieści.
Pytalam o te kostki i nie ma sie o co martwic, czasami dzieci tak maja, zwlaszcza jak ktores z rodzicow tak ma.
Niestety zapomnialam o glowce co mnie bardzo martwi.
justyna
Fanka BB :)
a wiecie jak moja rozsmakowała sie w jarzynkach ! juz mamy pierwszą zupke za sobą ! a owocki narazie nie spasiły to czasami daje do kaszki a tak same nie smakują jej wiec narazie odpuszczam tym bardziej że nie ma kiedy tego wszystkiego dawać bo głównie jeszcze cycek !!
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
A dawała któraś z Was zupkę marchewkową z ryżem z bobovity?