reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Misiówka nie wiedziałam, że się podaję przez wzgląd na kupkę:confused:

Madzieńko dzięki-to ile dajesz swojej Małej tego kleiku?:sorry2:

reklama
Jula właśnie wyżywa sie na przyrządzie gimnastycznym....:-D:-D:-D:-Djuz mi wszystkie melodyjki bokiem wychodzą:-D:-D:-D:-D:-Dmoja mała gimnastyczka

Misiówka nie wiedziałam, że się podaję przez wzgląd na kupkę:confused:

Madzieńko dzięki-to ile dajesz swojej Małej tego kleiku?:sorry2:

Paola my od poczatku mielismy problemy z ulewaniem więc wsypywalismy ok.3-4 miarek(takich od mleczka) zeby go zagęscic...teraz juz podajemy kaszke ryzowa smakową, tez przez butle...

Paola my od poczatku mielismy problemy z ulewaniem więc wsypywalismy ok.3-4 miarek(takich od mleczka) zeby go zagęscic...teraz juz podajemy kaszke ryzowa smakową, tez przez butle...

Achaaa rozumiem:tak:Kurczę Madzieńko tak czasem się zastanawiam kiedy te wszystkie produkty dajesz swojej Madzi:baffled::cool2::-p

Madzieńko normalnie zabij mnie, bo wiecznie się Ciebie coś wypytuję:zawstydzona/y:Ale jak np.zaczynałaś od soczku jabłkowego to teraz dalej podajesz ten soczek?:sorry2::sorry2::sorry2:

Achaaa rozumiem:tak:Kurczę Madzieńko tak czasem się zastanawiam kiedy te wszystkie produkty dajesz swojej Madzi:baffled::cool2::-p

Madzieńko normalnie zabij mnie, bo wiecznie się Ciebie coś wypytuję:zawstydzona/y:Ale jak np.zaczynałaś od soczku jabłkowego to teraz dalej podajesz ten soczek?:sorry2::sorry2::sorry2:

Paola nie ma prblemu pytaj:tak::tak::tak: Jula dostaje jakis soczek w ciągu dnia, nie zawsze jest to jabłkowy, teraz pijemy jabłkowo-winogronowy...z reguły daję jej w ciągu dnia bo na wieczór podobno lepiej nie żeby mała bardzo nie moczyła sobie pieluszki...:dry:

Czasami dostaje do popicia po sloiczku...np po szpinaczku zeby smaczek jej sie poprawil a czasami jak bawimy sie to tez jej troszeczkę podaje....

Na początku jak przyzwyczajałysmy się do nowości to dostalwala łyzeczka a teraz juz dostaje z butli i zastanawiam się nad kubeczkiem;-)

U nas dzien wyglada tak: rano mleczko, drugie sniadanko mleczko kolo pory obiadowej warzywny deserek a teraz juz zupka, pozniej mleczko i jakis deserek owocowy i na noc kaszka ryzowa

Villaska - Misia bardzo odginała główkę do tyłu jak była malutka i nic jej nie było, ale takie ułożenie w literę C jest faktycznie oznaką asymetrii. Inana śpi tylko na plecach i prosto. Super fajnie, że zapytasz o te strzelające kostki, czekam na wieści.

Pytalam o te kostki i nie ma sie o co martwic, czasami dzieci tak maja, zwlaszcza jak ktores z rodzicow tak ma.
Niestety zapomnialam o glowce co mnie bardzo martwi.

Paola - ja tak dedukuję na właściwości tych kaszek, lekarz mi tego nie powiedział...

villaska - zrób mu zdjęcie i wklej, to ci powiem czy bardziej się wygina od Misi, ja też poszukam jakiegos zdjecia Misi to ci pokaze.

a wiecie jak moja rozsmakowała sie w jarzynkach ! juz mamy pierwszą zupke za sobą ! a owocki narazie nie spasiły to czasami daje do kaszki a tak same nie smakują jej wiec narazie odpuszczam tym bardziej że nie ma kiedy tego wszystkiego dawać bo głównie jeszcze cycek !!

reklama
Do góry