reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Misiówka nie wiedziałam, że się podaję przez wzgląd na kupkę:confused:

Madzieńko dzięki-to ile dajesz swojej Małej tego kleiku?:sorry2:

reklama
Jula właśnie wyżywa sie na przyrządzie gimnastycznym....:-D:-D:-D:-Djuz mi wszystkie melodyjki bokiem wychodzą:-D:-D:-D:-D:-Dmoja mała gimnastyczka

Misiówka nie wiedziałam, że się podaję przez wzgląd na kupkę:confused:

Madzieńko dzięki-to ile dajesz swojej Małej tego kleiku?:sorry2:

Paola my od poczatku mielismy problemy z ulewaniem więc wsypywalismy ok.3-4 miarek(takich od mleczka) zeby go zagęscic...teraz juz podajemy kaszke ryzowa smakową, tez przez butle...

Paola my od poczatku mielismy problemy z ulewaniem więc wsypywalismy ok.3-4 miarek(takich od mleczka) zeby go zagęscic...teraz juz podajemy kaszke ryzowa smakową, tez przez butle...

Achaaa rozumiem:tak:Kurczę Madzieńko tak czasem się zastanawiam kiedy te wszystkie produkty dajesz swojej Madzi:baffled::cool2::-p

Madzieńko normalnie zabij mnie, bo wiecznie się Ciebie coś wypytuję:zawstydzona/y:Ale jak np.zaczynałaś od soczku jabłkowego to teraz dalej podajesz ten soczek?:sorry2::sorry2::sorry2:

Achaaa rozumiem:tak:Kurczę Madzieńko tak czasem się zastanawiam kiedy te wszystkie produkty dajesz swojej Madzi:baffled::cool2::-p

Madzieńko normalnie zabij mnie, bo wiecznie się Ciebie coś wypytuję:zawstydzona/y:Ale jak np.zaczynałaś od soczku jabłkowego to teraz dalej podajesz ten soczek?:sorry2::sorry2::sorry2:

Paola nie ma prblemu pytaj:tak::tak::tak: Jula dostaje jakis soczek w ciągu dnia, nie zawsze jest to jabłkowy, teraz pijemy jabłkowo-winogronowy...z reguły daję jej w ciągu dnia bo na wieczór podobno lepiej nie żeby mała bardzo nie moczyła sobie pieluszki...:dry:

Czasami dostaje do popicia po sloiczku...np po szpinaczku zeby smaczek jej sie poprawil a czasami jak bawimy sie to tez jej troszeczkę podaje....

Na początku jak przyzwyczajałysmy się do nowości to dostalwala łyzeczka a teraz juz dostaje z butli i zastanawiam się nad kubeczkiem;-)

U nas dzien wyglada tak: rano mleczko, drugie sniadanko mleczko kolo pory obiadowej warzywny deserek a teraz juz zupka, pozniej mleczko i jakis deserek owocowy i na noc kaszka ryzowa

Villaska - Misia bardzo odginała główkę do tyłu jak była malutka i nic jej nie było, ale takie ułożenie w literę C jest faktycznie oznaką asymetrii. Inana śpi tylko na plecach i prosto. Super fajnie, że zapytasz o te strzelające kostki, czekam na wieści.

Pytalam o te kostki i nie ma sie o co martwic, czasami dzieci tak maja, zwlaszcza jak ktores z rodzicow tak ma.
Niestety zapomnialam o glowce co mnie bardzo martwi.

Paola - ja tak dedukuję na właściwości tych kaszek, lekarz mi tego nie powiedział...

villaska - zrób mu zdjęcie i wklej, to ci powiem czy bardziej się wygina od Misi, ja też poszukam jakiegos zdjecia Misi to ci pokaze.

a wiecie jak moja rozsmakowała sie w jarzynkach ! juz mamy pierwszą zupke za sobą ! a owocki narazie nie spasiły to czasami daje do kaszki a tak same nie smakują jej wiec narazie odpuszczam tym bardziej że nie ma kiedy tego wszystkiego dawać bo głównie jeszcze cycek !!

reklama
Do góry