reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Cyprysiowa, ja tez trzymam kciukasy, zeby z Ksawim było juz wszystko ok.

Agaciu, ja tez jakos mam cykora, wprawdzie chrupki dałam,a le possała 2 razy i juz zabierałam, bo sie bałam ze połknie, musze kupic chrupki kukurydziane ale takie długie pałki, jest ich chyba 10 szt w opakowaniu, te chyba dam jej bez oporów

reklama
Cyprysiowa, ja tez trzymam kciukasy, zeby z Ksawim było juz wszystko ok.

Agaciu, ja tez jakos mam cykora, wprawdzie chrupki dałam,a le possała 2 razy i juz zabierałam, bo sie bałam ze połknie, musze kupic chrupki kukurydziane ale takie długie pałki, jest ich chyba 10 szt w opakowaniu, te chyba dam jej bez oporów
ja kupiłam takie zwykłe chrupki, ale są bez soli, bez cukru, tylko kukurydziane, i jak wybierałam w sklepie to patrzyłam żeby były jak najdłuższe, a co do banana, to tez się boje, ale jeszcze czas na banany:-)

Marzycielko to co wczoraj napisałam to akurat był mus z banana i jabłuszka:tak: Ale kilka razy dałam Fabiankowi całego banana,ja go wtedy trzymam i on go raczej tylko ciumka,a nie je;-)

hihi dobry pomysl z tym rozprowadzaniem :tak: Moj jak mial 5 mies wazyl 7450 i lekarka nam nie kazala nic podawac (ewentualnie soczek czy troszke jablka zeby poznal smaki) bo wlasnie ladnie przybiera. Tak na marginesie to uwielbiam Bartusia pultsaki!!:tak:

Oj ja tez cos o tym wiem:-D 5 miesieczny Cypi wazył juz ponad 9 kilo :szok:;-)

Kosteczki nie strzelaja nam. Zapach mamy normalny ale bardzo mozliwe ze wlasnie od diety czy lekow Zuzia tak ma. Najlepiej spytaj lekarza

My dzis na 17 idziemy na kontrole. Mam nadzieje ze nie ma juz zapalenia oskrzeli. Kaszel juz przeszedl ale zawsze rano maly strasznie harczy:zawstydzona/y:

My tez dzisiaj idziemy do lekarza bo mamy katarek i tak dziwnie pokaszlujemy.
Zapytam sie o te strzelajace kostki

reklama
Do góry