reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Hej!!
A skoro już tak o jedzonku gadamy - to mam wielką prośbę!!!!!
Możecie powiedzieć czy już dajecie kaszkę (ryżową lub kukurydzianą) Z ŁYŻECZKI (CZYLI GĘSTĄ - JAK W PRZEPISIE NA OPAKOWANIU) ??? Bo ja chcę już zacząć dawać... PLEASE ODPOWIEDZCIE CZY JUŻ KTÓRAŚ Z WAS TAKĄ GĘSTĄ DAJE!!!!
DZIĘKI Z GÓRY!!
ewelw, ja już 2 razy dawałam gęsta ryżową, i mała jadła z łyżeczki

reklama
mamusiu kupilam ta mustele a le w tej co dzis mialam odebrac aptece tez nie bylo dopiero pojechalam do super-pharm i tam kupilam ostatni za 42zl:szok:

mamusiu kupilam ta mustele a le w tej co dzis mialam odebrac aptece tez nie bylo dopiero pojechalam do super-pharm i tam kupilam ostatni za 42zl:szok:
no to fajnie ze już masz, ale faktycznie coś za drogo
no i zdaj relacje czy maluszkowi pomogło, bo moja tez ma ciemieniuchę, i już od tygodnia zastanawiam się nad kupnem tej musteli

no i zdaj relacje czy maluszkowi pomogło, bo moja tez ma ciemieniuchę, i już od tygodnia zastanawiam się nad kupnem tej musteli
ok jutro bedzie myta glowka wiec zdam relacje:tak::tak::tak: mam nadzieje ze cena warta rezultatu:baffled::baffled: buziaki mykam spac:-D

OOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! DZIĘKI MAMUSIA - BO MOJA KOLEŻANKA TEŻ JUŻ DAJE GĘSTĄ OD NIEDAWNA A MA 2-3 TYG STARSZEGO SYNKA!! A widzę po suwaczku, że ty masz młodszą i ok., więc już też zacznę podawać........ A dajesz na noc?? Przepajasz po tym dodatkowo??

Ostatnia edycja:
Hej!!
A skoro już tak o jedzonku gadamy - to mam wielką prośbę!!!!!
Możecie powiedzieć czy już dajecie kaszkę (ryżową lub kukurydzianą) Z ŁYŻECZKI (CZYLI GĘSTĄ - JAK W PRZEPISIE NA OPAKOWANIU) ??? Bo ja chcę już zacząć dawać... PLEASE ODPOWIEDZCIE CZY JUŻ KTÓRAŚ Z WAS TAKĄ GĘSTĄ DAJE!!!!
DZIĘKI Z GÓRY!!

Ewelw my podajemy w butli, więc trochę rzadszą.....i jemy ryzowa:tak::tak:

Tygrysku mam nadzieję że pomoże...Mamusia szamponik sprawdzony u znajomych...mały Mikołaj miał taka ciemieniuszke że wszystkie włoski mu wyszły a po szampoiku wszystko unormowało się...:tak::tak:
My naszej Juleczce myjemy główke tym szamponikiem od urodzenia i znaków ciemieniuchy nie ma...nie wiem czy to dzialanie szamponu czy taka jej natura:-p:-p:-p

OOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! DZIĘKI MAMUSIA - BO MOJA KOLEŻANKA TEŻ JUŻ DAJE GĘSTĄ OD NIEDAWNA A MA 2-3 TYG STARSZEGO SYNKA!! A widzę po suwaczku, że ty masz młodszą i ok., więc już też zacznę podawać........ A dajesz na noc?? Przepajasz po tym dodatkowo??
daje w środku dnia, ponieważ jeszcze karmie cycusiem, wiec na noc zawsze cyc

Villaska zaczynasz od zupki jarzynowej??:sorry2::sorry2::sorry2:

U nas Jula jadła chetnie, aczkolwiek z dziwna minką, co jej do buzi wkladamy:tak::tak::tak:...a z łyżeczka to powolutku nauczy się;-);-)nic sie nie martw

Tak mi polecil doktor, ze moze jak nie chce jesc mleka to moze zupki zeby chociaz zaczal jesc. Ale tak sie boje sprobowac, zeby mi nie wymiotowal.

reklama
Mamusia my też kupiliśmy mustelę,bo Fabian miał okropną ciemieniuchę,a po smarowaniu oliwką wszystko przyklejało mu się do główki i miał jedną wielką skorupę.Po Musteli wszystko zeszło:tak: Trwało to ponad miesiąc,ale nie ma już śladu.A szampon jest bardzo wydajny,my używamy go już prawie 3 miesiące,także opłaca się dać za niego tyle:tak:

Do góry