mia_
Fanka BB :)
moja Nunka wcale nie pije płynów, tylko cyc a to dla tego że nie chce za nic pić z butelki, ale jak tylko wróce do Polski to kupie kubeczek z ustnikiem, może wtedy...Jeszcze mam pytanko. Ile Wasze dzieciatka pija plynow? Moje wypije w ciagu dnia ok 100 ml i nie wiem czy to jest duzo czy malo.
Mojej kolezanki mala (3 mies) pije conajmniej 200 ml. Ona to by mogla caly czas przy butelce z woda lezec.
u mnie z nowościami cięzko... do tej pory Nunka nie chce jeść deserków, nic z owoców jej nie smakuje, do kaszki przyzwyczajałam ja ponad dwa tygodnie ale w końcu jej zasmakowała i z checią je, ale dla odmiany od trzech dni podaję jej zupke jarzynowa i o dziwo już za pierwszym razem bardzo jej smakowałaDziewczyny a jak u Was bylo z tymi nowosciami? Czy dzieci od razu chcialy chetnie jesc? Umialy jesc lyzeczka?
ja Nunce podaje kszke Nestle Sinlac ale my jestesmy jeszcze na cycku, nie robię takiej gestej jak z przepisu bo mała takiej nie lubi, woli troszkę żadszą więc robie na okoHej!!
A skoro już tak o jedzonku gadamy - to mam wielką prośbę!!!!!
Możecie powiedzieć czy już dajecie kaszkę (ryżową lub kukurydzianą) Z ŁYŻECZKI (CZYLI GĘSTĄ - JAK W PRZEPISIE NA OPAKOWANIU) ??? Bo ja chcę już zacząć dawać... PLEASE ODPOWIEDZCIE CZY JUŻ KTÓRAŚ Z WAS TAKĄ GĘSTĄ DAJE!!!!
DZIĘKI Z GÓRY!!