reklama
villaska - jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz.
No i sprobowalam :-) Zagrzalam tylko czobata lyzeczke od herbaty i dalam mu. Pierwszy raz to od razu odruch wymiotny. Pozniej sprobowalam jeszcze raz i jakos poszlo lepiej, ale taka ilosc jadl pol godz. Jesli to mozna nazwac jadl-mamlal. Mam nadzieje, ze z kazdym dniem bedzie coraz lepiej.
A Wy od jakich ilosci zaczynalyscie podawac takie newsy?
Jeszcze mam pytanko. Ile Wasze dzieciatka pija plynow? Moje wypije w ciagu dnia ok 100 ml i nie wiem czy to jest duzo czy malo.
Mojej kolezanki mala (3 mies) pije conajmniej 200 ml. Ona to by mogla caly czas przy butelce z woda lezec.
Mojej kolezanki mala (3 mies) pije conajmniej 200 ml. Ona to by mogla caly czas przy butelce z woda lezec.
mamusia2008
mamusia Karolinki
moja tez pije około 100-150ml herbatki, ale są takie dni ze wcale nie chce tej herbatkiJeszcze mam pytanko. Ile Wasze dzieciatka pija plynow? Moje wypije w ciagu dnia ok 100 ml i nie wiem czy to jest duzo czy malo.
moja tez pije około 100-150ml herbatki, ale są takie dni ze wcale nie chce tej herbatki
U mnie raczej plyny to mu ida-gorzej z jedzonkiem. A kiedy dajesz to piciu? Ja staram sie miedzy posilkami.
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Villaska jak były teraz te dni,że było gorąco to Fabian potrafił wypić 500 ml przez cały dzień,a mleka tylko 300 ml.A jak jest chłodno tak,jak teraz to pije około 600 ml mleka i 200 ml herbatki.Jeśli chodzi o nowości to fabian zjadł od razu miseczkę domowej zupki.Około 100 ml.
Villaska jak były teraz te dni,że było gorąco to Fabian potrafił wypić 500 ml przez cały dzień,a mleka tylko 300 ml.A jak jest chłodno tak,jak teraz to pije około 600 ml mleka i 200 ml herbatki.Jeśli chodzi o nowości to fabian zjadł od razu miseczkę domowej zupki.Około 100 ml.
No to sporo tej zupki jak na pierwszy raz. Ja narazie nie chcialam zmuszac go na wiecej bo widzialam, ze to mu za bardzo nie podchodzilo, co innego jakby mu smakowalo.
mamusia2008
mamusia Karolinki
ja tez miedzy posilkamiU mnie raczej plyny to mu ida-gorzej z jedzonkiem. A kiedy dajesz to piciu? Ja staram sie miedzy posilkami.
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
u mnie tak samo, jak mała wcina to daje, a jak pluje to nie dajevillaska Fabiankowi smakowało i jak tylko widział łyżeczkę to otwierał buźkę Jak coś mu nie smakuje to ja mu nigdy nie daję na siłę.