reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
hehe u nas dzis królują w kuchni bananki:-):-):-):-)
czyli jak zjadala 1/2 sloiczka dziennie to nowosci smakowala przez 2 dni a potem nastepny smaczek tak????;-)

Tygrysku ja robie tak, koło połdnia mała dostaje z reguły jakies warzywka a popoludniu/wieczorkiem deserek owocowy...oczywiscie nigdy nie podaje na raz dwóch rzeczy które sa nowe...
Np. dzisiaj zjadłysmy trochę szpinaku a popoludniu będą morelki które jemy juz prawie 2 tygodnie....

A w piatek chyba spróbujemy zupki jarzynowej....na razie ok.6 łyzeczek, ciekawe czy małej posmakuje:dry::dry::dry:Dzisiaj szpinakiem troche pluła, mimo że to już drugi jej słoiczek, więc nie wmuszałam dałam sobie z nim spokój;-)

sluchajcie filip na gornym dzioselku w miejscu jedynki prawej ma biala kropeczke:baffled::baffled: co to moze byc???? bo jakby zabek to bylaby podluzna biala kreseczka a nie kropeczka:baffled::baffled::baffled:

Tygrysku ja robie tak, koło połdnia mała dostaje z reguły jakies warzywka a popoludniu/wieczorkiem deserek owocowy...oczywiscie nigdy nie podaje na raz dwóch rzeczy które sa nowe...
Np. dzisiaj zjadłysmy trochę szpinaku a popoludniu będą morelki które jemy juz prawie 2 tygodnie....

A w piatek chyba spróbujemy zupki jarzynowej....na razie ok.6 łyzeczek, ciekawe czy małej posmakuje:dry::dry::dry:Dzisiaj szpinakiem troche pluła, mimo że to już drugi jej słoiczek, więc nie wmuszałam dałam sobie z nim spokój;-)
dziekuje:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry