reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Boże dziewczyny Wy juz wcinacie sloiczki jak najete a ja dalej nic. kupilam wczoraj zupke jarzynowa, ale boje sie mu podac, bo ciagle sie boje, ze zwymiotuje.
A ile pija Wasze maluszki plynow?

U nas chyba ząbkowanie na całego. Juz ma takie ostre dziąsełka na dole i w nocy się budzi, stęka i cycka paluszki :-(.

Kluskawa my zaczelismy od jabłuszka, potem marcheweczka.

Kacperek tez poplakuje ale tylko w dzien i nie wiem czy to wina dziaselek czy moze dalej go brzuszek pobolewa. W nocy spi ladnie, dopiero nad ranem kolo 4-5 strasznie sie wierci.

Boże dziewczyny Wy juz wcinacie sloiczki jak najete a ja dalej nic. kupilam wczoraj zupke jarzynowa, ale boje sie mu podac, bo ciagle sie boje, ze zwymiotuje.
A ile pija Wasze maluszki plynow?

Villaska zaczynasz od zupki jarzynowej??:sorry2::sorry2::sorry2:

Dziewczyny a jak u Was bylo z tymi nowosciami? Czy dzieci od razu chcialy chetnie jesc? Umialy jesc lyzeczka?

U nas Jula jadła chetnie, aczkolwiek z dziwna minką, co jej do buzi wkladamy:tak::tak::tak:...a z łyżeczka to powolutku nauczy się;-);-)nic sie nie martw

a my już od godziny marudzimy:-:)-:)-(, zasypia, a za chwile tak krzyczy i po tym krzyku paluchy do buzi, meczy się bidulka na zęby, już nie wiem co mam zrobić zęby jej ulżyło

reklama
Hej!!
A skoro już tak o jedzonku gadamy - to mam wielką prośbę!!!!!
Możecie powiedzieć czy już dajecie kaszkę (ryżową lub kukurydzianą) Z ŁYŻECZKI (CZYLI GĘSTĄ - JAK W PRZEPISIE NA OPAKOWANIU) ??? Bo ja chcę już zacząć dawać... PLEASE ODPOWIEDZCIE CZY JUŻ KTÓRAŚ Z WAS TAKĄ GĘSTĄ DAJE!!!!
DZIĘKI Z GÓRY!!

Do góry