reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Madziu przez ile dni testujecie nowy smak?????

Tygrysku ja na poczatku dawałam małej po jednym słoiczku i zmieniałam smak, ale teraz juz jemy po dwa:-D:-D:-Dbo Jula pół sloiczka je na raz i beczy że chce wiecej...
Zaraz będziemy jeśc krem ze szpinaku:-D:-D:-D:-Djuz drugi słoiczek:tak::tak::tak:

Dodam że na razie tfu tfu żadnego uczulenia nie mieliśmy po nowościach...

Tygrysku ja na poczatku dawałam małej po jednym słoiczku i zmieniałam smak, ale teraz juz jemy po dwa:-D:-D:-Dbo Jula pół sloiczka je na raz i beczy że chce wiecej...
Zaraz będziemy jeśc krem ze szpinaku:-D:-D:-D:-Djuz drugi słoiczek:tak::tak::tak:

Dodam że na razie tfu tfu żadnego uczulenia nie mieliśmy po nowościach...

hehe u nas dzis królują w kuchni bananki:-):-):-):-)
czyli jak zjadala 1/2 sloiczka dziennie to nowosci smakowala przez 2 dni a potem nastepny smaczek tak????;-)

Ja daje nowy smak 2 dni (po pół słoiczka każdy dzień), dziś jedliśmy zupkę pomidorową z ryżem a jutro podam małemu dynię z ziemniaczkami :tak:, dodam, że też narazie (odpukać) jeszcze nic go nie uczuliło i jak do tej pory każdy słoiczek bardzo mu smakuje :tak:, buzie otwiera tak, że hej :-D:-D

Aha zauważyłam, że jak dam małemu słoiczek, (ok.12-12.30) potem troche piersi do popicia to zaraz jest śpiący (zasypia przy cycu:baffled::sorry2:) to kładę go do łóżeczka i nyna :tak::tak:, teraz też to robi :-), więc popołudniu mam na niego sposób, jak mama chce trochę odsapnąć :tak::-D:-D, to lecę po słoiczek ;-):tak::-D:-D

reklama
Do góry