mamusia2008
mamusia Karolinki
no problem, u are welcome:-)poczekam moze dzis juz bedzie:-( ale jak nie to chetnie bym skorzystala z ppomocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no problem, u are welcome:-)poczekam moze dzis juz bedzie:-( ale jak nie to chetnie bym skorzystala z ppomocy
:-d:-d:-d:-d:-d:-):-):-)no problem, u are welcome:-)
Madziu przez ile dni testujecie nowy smak?????
Tygrysku ja na poczatku dawałam małej po jednym słoiczku i zmieniałam smak, ale teraz juz jemy po dwabo Jula pół sloiczka je na raz i beczy że chce wiecej...
Zaraz będziemy jeśc krem ze szpinakujuz drugi słoiczek
Dodam że na razie tfu tfu żadnego uczulenia nie mieliśmy po nowościach...
a u nas brzoskwinki:-)hehe u nas dzis królują w kuchni bananki:-):-):-):-)
czyli jak zjadala 1/2 sloiczka dziennie to nowosci smakowala przez 2 dni a potem nastepny smaczek tak????;-)
o brzoskwinek jeszcze nie jedlismy juz wiem co bedzie po banankua u nas brzoskwinki:-)
tu jest fajna stronka, wpisujecie sobie datę urodzenia dzieciaczka :-):-):-) i wyskakuje opis dzień po dniu
Kalendarz pierwszego roku - serwis eDziecko.pl