Nasza Julcia jeste troszeczke starsza od Kacperka ale głowke trzyma bardzo sztywno i już od kilku dni na leżąc na pleckach zaczyna ją podnosić
Jak ja podnosilmy to juz nie ma potrzeby jej podtrzymywac aczkolwiek asekuruje ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie przejmuj się, ta babka to kobitka starej daty, a kiedyś tak karmili dzieciaków, ze już od 2 miesiąca wszystko dzieci jadły. Ja to samo mam ze swoja mamą ,ona mnie ciągle pyta czy już twaróg daje, czy ziemniaki itd,a ja uważam ze dużo daje bo oprócz cyca je deserki i pije soczki, wiec jak na razie to dla mnie za dużo, ale dla mojej mamy zdecydowanie za mało.wiecie co wczoraj bylismy u kuzynki Adriana ktora ma 3 synów nastoletnich (najstarszy 20 lat)ona sama kolo 50 ma i normalnie sie podgotowalam. Zaczelo sie od tego ze dala Ksawerkowi na lyzeczce krem z karpatki!!!!!!!!!!!!!! przypominam ze on na samym mleczku jeszcze...naszczescie wypluł wszystko.Potem sie mnie pyta czy on juz je obiadki ja mowie ze jeszcze nic nie je a ona oburzona ze jak to tak, ze jej dzieci jak mialy 5 mies. to jadly juz pyry z sosem ,parowki itd. a ze nie daje nawet soczkow to juz w ogole oburzenie.Co wy na to ?