reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
ollcia - kawał facecika!! hehehe a wzrostowo też tak ładnie roście?

pytia - jasne, że jak dziecko lubi rehabilitację to nie zaszkodzi, ja mam chyba takie złe doświadczenia w około, bo mam kumpelkę, której dziecko nosiło tą rozpórkę, a potem się okazało, że ona uszkodziłą dziecku nóżki i 2 lata rehabilitowane było, a wszystko przez nadgorliwego lekarza... ważne, żeby rodzic umiał się odnaleźć w tych wszystkich zaleceniach i sam zachował zdrowy rozsądek, ale bądź tu mądry i oceń diagnozę jak jesteś kompletnym laikiem...

Moj jutro szczepionko wiec zobacze ile wazy ale mysle ze nie wiecej niz 7200 :tak:

Co do wózka to moj jeszce w gondolce choc juz ma 5 miesiecy... narazie jeszcze mu wygodnie i nie narzeka wiec wyjezdze ja ile tylko sie da, czasem montujemy fotelik jak idziemy np.po Cypriana do przedszkola czy do sklepu.

reklama
Dziewczyny chciałabym dac małemu dzisiaj na noc kaszkę do wypicia. Jak mam to zrobic? Mam specjalny smoczek do kaszek i kaszte ryzowa z bananami. Tam pisze ze ja trzeba jeść łyzeczka a ja chciałabym zeby mały ją wypił. Mogę tak zrobić|? Jezeli tak to ile jej dodac do mleczka?

Do góry