renia200
mama Victorki :)
moja wazy juz ponad 8 kilo:-), podwoila wage urodzeniowa, nie chce zapeszac ale moja mala w nocy spi w swoim luzeczku i jeszcze nie miala katarku:-), odpukac w niemalowane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja już wiem, że ulewanie mamy mleczkiem to mały pikuś :-) Od trzech dni podaje małemu marchewkę... teraz ulewanie to masakra, żegnajcie czyste ubranka i piękne białe pieluszki :-) Śliniaki pomagają ale i tak nie ma siły żeby się coś nie ubrudziło.Ale chciałabym żeby to ulewanie już się skończyło...
GRATULACJE!!!!!Ale dzisiaj pusto:---(
wszyscy świeta szykują;-);-)
A ja chciałam pochwalić sięNasza Julcia od tygodnia śpi sama w swoim pokoju!!!!!!
I dzisiaj na kolacje zjadla bananowa kaszkę....
No dobra już Wam nie zawracam głowy....
Zdrowiutkich świąt życzymy...buziaczki:-)
GRATULKI!!! Moja też podwoił swoją wagę!!!Madzienka - gratuluję Też czekam na ten moment, ale prędko nie nadejdzie, bo mój mały ssak tak łatwo nie odpuści z dostępności cycusia. A mnie się nie chce wstawać w nocy i biegać do drugiego pokoju.
My się też zważyłyśmy wczoraj, 6030g. Ile przybierają wasze dzieciaczki mniej więcej w przeliczeniu na tydzień? Bo moja w ciągu dwóch tygodni przybrała tylko 200g, nie wiem, czy to nie za mało, ale w sumie pediatra nic nie mówiła. No a poza tym chyba wymierna jest zasada, że do pół roku dziecko ma podwoić swoją wagę urodzeniową, co się Hanii już prawie udało (ważyła 3070)
Kanusi już wysłałam sms-a również życzę wesołych Świąt!!!!!!!!!!!!!Mamuśki Kochane Wszystkiego najlepszego życzę Wam w te święta:-)I mam prośbę próbuję skontaktować się z Kana 161- gdyby ktoś mogł przekazać tę prośbę, byłabym ogromnie wdzięczna:-) Kana 161- wysłaląm do Ciebie wiadomość na priva- jako do bardziej doświadczonej Mamusi i niecierpliwie czekam na odpowiedź. Pozdrawiam Serdecznie
Marzycielko to Oliwka ma apetyt;-) Fabian zjada 120 ml mleczka z kleikiem i raz dziennie 150 ml kaszki na noc.A czasem zje tylko 60 kaszki i pada A śpi około 10 godzin.Czasami 12,a czasami 7.