Agacia82
Mami :)
Po dłuzszym zastanowieniu ... stwierdzam, że dobrze zrobiłasAgaciu ja też Ale już zamówiłam to z chicco
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po dłuzszym zastanowieniu ... stwierdzam, że dobrze zrobiłasAgaciu ja też Ale już zamówiłam to z chicco
Że nie posłuchałam Ciebie i nie wybrałam tego,które i mi się podobało
i my dzisiaj byłyśmy na szczepionce, malutka tez była dzielna, ale teraz już zaczyna marudzićMy dzisiaj wreszcie po drugim, spóźnionym szczepieniu. Dwa dni przed ukonczeniem 4 miesiąca Hania waży 5830 g, przeszła więc z 10 na 25 centyl, co mnie cieszy i ma 62 cm. Była w szoku bo nawet nie miałknęła przy szczepieniu!
Pediatra kazała nam zacząc wprowadzać po jednej łyżeczce soczki i marchewkę i dynię. Zobaczymy.
A co do nosidełek - Hania uwielbia się w nim nosić, my mamy fisher price.
ja robię soczki samaDziewczyny, czy Wy kupujecie soczki i dania w tych słoiczkach? czy raczej robicie same ?bo tak się czy to się kupować na początek jeśli się daje np. tylko po jednej łyżeczce , to resztę i tak musimy zjadać same, albo wyrzucać , jak robicie
Czy Wy kupujecie słoiczki jednej firmy? Czy różnej? Czy to ma jakieś znaczenie?