reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Dziewczyny co myślicie o takich nosidełkach???Rzadko kiedy będę miała okazje żeby tego używać,ale od czasu do czasu by się przydało....Dla tego chciałabym coś co nie będzie bardzo drogie...Ale jednak bezpieczne:sorry2:
CHICCO NOSIDEŁKO BABYTRAGE GO,KOLOR BLACK (586909599) - Aukcje internetowe Allegro

Olca INFANT oddychające super nosidełko 2pozyc (581825144) - Aukcje internetowe Allegro

Aniu
my mamy takie chicco identyczne tylko niebieskie i jestesmy bardzo zadowoleni....juz nie raz z niego korzystalismy,a i małej jest wygodnie...jest stabilne i dobrze trzyma malutka:))))) Polecam:)

reklama
My dzisiaj wreszcie po drugim, spóźnionym szczepieniu. Dwa dni przed ukonczeniem 4 miesiąca Hania waży 5830 g, przeszła więc z 10 na 25 centyl, co mnie cieszy i ma 62 cm. Była w szoku bo nawet nie miałknęła przy szczepieniu!
Pediatra kazała nam zacząc wprowadzać po jednej łyżeczce soczki i marchewkę i dynię. Zobaczymy.

A co do nosidełek - Hania uwielbia się w nim nosić, my mamy fisher price.

My dzisiaj wreszcie po drugim, spóźnionym szczepieniu. Dwa dni przed ukonczeniem 4 miesiąca Hania waży 5830 g, przeszła więc z 10 na 25 centyl, co mnie cieszy i ma 62 cm. Była w szoku bo nawet nie miałknęła przy szczepieniu!
Pediatra kazała nam zacząc wprowadzać po jednej łyżeczce soczki i marchewkę i dynię. Zobaczymy.

A co do nosidełek - Hania uwielbia się w nim nosić, my mamy fisher price.

No to super, że Hania tak rośnie :-), a możesz dokładniej napisać co dokładnie teraz zaczniesz Hani podawać tzn. jakie soczki i dania :confused::sorry2:, bo ja chyba też pójde w Twoje ślady z tym jedzonkiem :dry:

Dziewczyny, czy Wy kupujecie soczki i dania w tych słoiczkach? czy raczej robicie same ?bo tak się czy to się kupować na początek jeśli się daje np. tylko po jednej łyżeczce :confused: , to resztę i tak musimy zjadać same, albo wyrzucać :confused:, jak robicie :confused::confused::confused:

Marchewki akurat mu nie dawała.Tylko raz tartą,troszeczkę,ale buźkę mu wysypało i na razie nie daję.A jak zacznę gotować to w małym garnuszku po jednej marchewce i jednym ziemniaczku:tak: O tym co dawać trochę czytam,ale i tak do końca się tym nie kieruję.Na razie sobie radzę:tak:

reklama
Marchewki akurat mu nie dawała.Tylko raz tartą,troszeczkę,ale buźkę mu wysypało i na razie nie daję.A jak zacznę gotować to w małym garnuszku po jednej marchewce i jednym ziemniaczku:tak: O tym co dawać trochę czytam,ale i tak do końca się tym nie kieruję.Na razie sobie radzę:tak:

Dziękuję :-) ja też troszkę poczytam o tym co podawać takiemu maluszkowi, a reszte myślę, że już mi intuicja podpowie :tak::-D:-D

Do góry