Aaaaa zapomniałam napisac. Dzisiaj mój synek dostał jabłuszko, i baaaaardzo mu smakowało . czy jutro tez moge mu dac czy musze odczekac pare dni ?
A druga nowina, to mój syn dzis rano zauwazył ze ma stopy , nie moze sie na nie napatrzec, dotyka ich z taka zdumioną minką .
Agacia spokojnie możesz dać jabłuszko następnego dnia. Nie musisz czekać :-)
Mnie to teraz czeka Więc na bb pojawię się za jakieś 2 godzinki
Dziewczyny kiedy dziecko juz samo trzyma główkę i można przyjąć za pewnik że nie trzeba jej ciągle asekurować?
Moja Zuza jak je z cyca na leżąco to jej czasem przez nosek troszkę mleczka leci...spotkałyście się z czymś takim? Nie wiem czy to jest w porządku?
A poza tym moja zawsze robi takie lekko zielonkawe kupki z grudeczkami i tez nie wiem czy to ok? Są te kupki cały czas takie same i nie boli jej brzuszek więc chyba muszę przyjąć że to normalne?
Aaaa i jeszcze jedno pytanko..moja mała pokasłuje sobie ale nieregularnie, troszke rano troszkę pod wieczór... Mam wrażenie że teraz od kiedy się tak slini to poprostu jej slinka do gardełka leci... Czy wasze dzieciaczki też tak sobie czasem pokasłują?
Agatkas, chyba się zorientujesz, że mała trzyma główkę n tyle pewnie, że nie musisz jej już asekurować... Zosia ostatnio tak mi się podnosi jakby do siadania (główka i plecki), że sobie uświadomiłam, że jeszcze jakieś 2,5 miesiąca i może siedzieć Jak ten czas szybko leci... Nie tak dawno dopingowałyśmy Marzycielkę a tu proszę: pierwsze ząbki, jedzonko inne niż mleczko i próba wychowywania dzieci, żeby nas nie terroryzowały ;-)
Buziaczki i śpijcie dobrze :-)