reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Agatkas no to po takim śnie to od razu humorek jest pewnie lepszy cio????:-):-):-)

Madziu nam pani doktor kazała zageszczac tym Nutritonm ewentulanie na noc malutkiej,jezeli jeszcze te ulewania wystąpia....a co do mleczka to wkoncu zdecydowalismy sie na bEBILON...mam nadzieje,ze sie spisze i nie bede żałowała tej decyzji....póki co jestesmy po 2 posiłkach i jest dobrze, ładnie sie odbija i nie ulewa....oby tak dalej:)

Madziu nam pani doktor kazała zageszczac tym Nutritonm ewentulanie na noc malutkiej,jezeli jeszcze te ulewania wystąpia....a co do mleczka to wkoncu zdecydowalismy sie na bEBILON...mam nadzieje,ze sie spisze i nie bede żałowała tej decyzji....póki co jestesmy po 2 posiłkach i jest dobrze, ładnie sie odbija i nie ulewa....oby tak dalej:)

My jeszcze zagęszczamy każdą porcję mleczka, ale powoli nutriton chce zastapic kleikiem...co do Bebilonu-jestesmy zadowoleni:tak:

O no to dobrze wiedziec....wczoraj się pytałam mamusiek i chyba większośc jest na Bebiko.....ale to jest chyba ta sama firma nie???Zastanawiama sie czym one sie różnią...???
No my zobaczymy jak tam nasza malutka....oby było dobrze to moze wcale nie bedzie trzeba go uzywac....:)))

Jeśli chodzi o ząbek to bardzo pomału wychodzi na razie to dziąsło już takie ostre jest :-)
Jeszcze trochę to potrwa ale warto czekać:-D:-D:-D

No pewnie.....jak bedziesz miala czasik to mi jeszcze napisz jak Oliwcia to znosi...ja tych ząbków się strasznie boje...moja malutka to troszke nerwusik jest wiec strach pomyslec:p hahah

No pewnie.....jak bedziesz miala czasik to mi jeszcze napisz jak Oliwcia to znosi...ja tych ząbków się strasznie boje...moja malutka to troszke nerwusik jest wiec strach pomyslec:p hahah

A ciężko znosi :-( płacze i marudna jest na szczęście tempertaure miałą tylko raz z tego pwoodu.

Madziu ja teraz dopiero za drugim szczepieniem zdecydowałam sie na te skojarzone i wzięłam 5 in1 i zapłaciłam 125zł....ta 6in1 kosztuje u nas 220zl....Malutka zniosła szczepionkę rewelacyjnie....w przeciwieństwie do doświadczeń z normalnymi 3 ukluciami... a z ta gruźlica co piszesz to masakra jakas...jak mozna oszczędzac na takich rzeczach...w głowie mi sie nie mieści...:crazy:

ja was czytam i sie dziwie ze placi sie w polsce za szczepionki widac ze jestemy jeszcze do tylu i to bardzo daleko do innych krajow...
we wloszech sama z przychodni dostajesz zaproszenie na szczepoionki nie dosc ze oni pilnuja szczepien twojego dziecka i nie musisz sie przejmowac tym to jeszcze sa za DARMO nawet na pneumokoki... my idziemy 26 na szczepienie wlasnie na pneumokoki i cos tam jeszcze chyba 3 w jednym z tego co wyczytalam z zaproszenia. a nastepne szczepienie w 5 miesiacu a po drugim szczepieniu siuppp do samolotu i do Polski lecimy tylko szczepionki mnie tu trzymaja bo po co mam przeplacac w polsce jak tu mam za darmo...

reklama
Do góry