Agatkas
Mamusia Zuzolka
A w ogóle to dzień dobry
My dzisiaj wstałyśmy z Zuzą z łóżka o godz.10.45 Takie z nas śpiochy
My dzisiaj wstałyśmy z Zuzą z łóżka o godz.10.45 Takie z nas śpiochy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu nam pani doktor kazała zageszczac tym Nutritonm ewentulanie na noc malutkiej,jezeli jeszcze te ulewania wystąpia....a co do mleczka to wkoncu zdecydowalismy sie na bEBILON...mam nadzieje,ze sie spisze i nie bede żałowała tej decyzji....póki co jestesmy po 2 posiłkach i jest dobrze, ładnie sie odbija i nie ulewa....oby tak dalej
No pewnie.....jak bedziesz miala czasik to mi jeszcze napisz jak Oliwcia to znosi...ja tych ząbków się strasznie boje...moja malutka to troszke nerwusik jest wiec strach pomyslec hahah
Madziu ja teraz dopiero za drugim szczepieniem zdecydowałam sie na te skojarzone i wzięłam 5 in1 i zapłaciłam 125zł....ta 6in1 kosztuje u nas 220zl....Malutka zniosła szczepionkę rewelacyjnie....w przeciwieństwie do doświadczeń z normalnymi 3 ukluciami... a z ta gruźlica co piszesz to masakra jakas...jak mozna oszczędzac na takich rzeczach...w głowie mi sie nie mieści...