to i ja poproszę aleksandra-szczesniak@wp.pl
reklama
I ja, i ja! mój mail - olmix@wp.pl
Tak hurtem to może i mnie przy okazji : askawm5@wp.pl ;-)
edee24
Mama Alanka :-)
tygrysek82
Fanka BB :)
Wysłałam wszystkim
a swoja droga zycze wkrotce milego gotowania smacznych przecierków
a swoja droga zycze wkrotce milego gotowania smacznych przecierków
Tygrysku dziękuję tam jest bardzo duuuużo przepisów, super :-)
Przypomniało mi sie jak probowałam 10 lat temu Tomkowi ugotowac taką zupkę jarzynową i zawekować, zeby miał na pożniej i meczyłam sie przecieraniem przez pół dnia bo nie miałam wtedy miksera wyparzyłam słoiczki po gotowych gerberkach i okazało sie, że nie da sie tego ponownie zakrecić i zawekować tak jak zwykłe słoiki i przez tydzień codziennie razem z mężem wcinaliśmy tę zupkę żeby sie nie zepsuła. Potem już tylko kupowałam gotowe
Teraz sobie obiecałam, że pomęczę sie troszkę ale będę robić domowe obiadki (oczywiście nie zawsze) dla Patki zeby jedzonko miała smaczne i urozmaicone i ta księga kucharska bardzo sie przyda
Przypomniało mi sie jak probowałam 10 lat temu Tomkowi ugotowac taką zupkę jarzynową i zawekować, zeby miał na pożniej i meczyłam sie przecieraniem przez pół dnia bo nie miałam wtedy miksera wyparzyłam słoiczki po gotowych gerberkach i okazało sie, że nie da sie tego ponownie zakrecić i zawekować tak jak zwykłe słoiki i przez tydzień codziennie razem z mężem wcinaliśmy tę zupkę żeby sie nie zepsuła. Potem już tylko kupowałam gotowe
Teraz sobie obiecałam, że pomęczę sie troszkę ale będę robić domowe obiadki (oczywiście nie zawsze) dla Patki zeby jedzonko miała smaczne i urozmaicone i ta księga kucharska bardzo sie przyda
tygrysek82
Fanka BB :)
Tygrysku dziękuję tam jest bardzo duuuużo przepisów, super :-)
Mopku ja tez pewnie jak wroce do pracy nie bede miala sily na gotowanie i przecieranie ale postanowilam sobie ze bede starala sie jak najczesciej gotowac sama chociaz w wekendy zeby moje dziecie jadlo mamuni zupki ale jestem bardzo ciekawa jak to wyjdzie w praniu
Agacia82
Mami :)
i ja poprosze agata.strugala@wp.plDziewczyny wlasnie dostalam na meila fajna kiazeczke z przepisami na potrawy przecierkowe dla maluszkow podzielona na miesiace jesli ktos zainteresowany to w wolnej chwili przesle
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Tygrysku ja również poproszę
sloneczko2608@wp.pl
sloneczko2608@wp.pl
reklama
I ja poprosze agawar25@tlen.pl