L
landryneczka_1982
Gość
JA mieszkam we Wloszech i pijemy Mellin progress 1 jak przeliczylam na polskie pieniadze to za puszke placilmy 118 zl i 50 groszy czyli 25 euro.jakie macie mleczko?
Bartek pije Bebilon pepti
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JA mieszkam we Wloszech i pijemy Mellin progress 1 jak przeliczylam na polskie pieniadze to za puszke placilmy 118 zl i 50 groszy czyli 25 euro.jakie macie mleczko?
Bartek pije Bebilon pepti
polecam espumisan daję Biance rano i wieczorem po 5 kropel i pierdzi jak ta lala a wczesniej od rana do wieczora cisnela jakby na kupkeA na wzdęcia chyba espumisan bedzie dobry
Tak słońce....między posiłkamiAsia ale między posiłkami podalas to jabłuszko???
Dziewczyny, jak z brzuszkami maluchów? Mojemu skończyly sie kolki, a zaczeły wstretne wzdęcie(nie wiem co gorsze)
JA mieszkam we Wloszech i pijemy Mellin progress 1 jak przeliczylam na polskie pieniadze to za puszke placilmy 118 zl i 50 groszy czyli 25 euro.
Ja małą karmię Bebilon Pepti i płacę 6 zł na receptę i mała bardzo dobrze je toleruje...ładnie przybiera i wogóle nie ulewa...:-)Dziewczyny zastanawiam się nad zmianą mleczka my teraz stosujemy Enfamil Premium ale jest troszkę drogie bo kosztuje 30 zł a starczy mi na 3 dni. Proszę napiszcie jakie mleczka stosujecie i jak jest wasza opinia o nich.
Powiedzcie mi dziewczyny, czy wasze maluszki puszczają bąki? Moje słoneczko puszcza takie, że dorosły by się nie powstydził, a do tego strasznie często...