reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Dziewczyny, jak wasze maluszki chorowały, to nacierałyscie plecki jakimiś maściami?
Bo sie zastanawiam czy cos kupić i smarować.

Agawar, my nie mamy problemów brzuszkowych. Mała troche miała jak była na cycu i zjadłam groszek, a tak poza tym to jest spokój.
A na wzdęcia chyba espumisan bedzie dobry

JA mieszkam we Wloszech i pijemy Mellin progress 1 jak przeliczylam na polskie pieniadze to za puszke placilmy 118 zl i 50 groszy:szok: czyli 25 euro.

To straszna cena, jak na polskie warunki oczywiście.

Agawar może zmiana mleczka by pomogła. Córeczka mojej znajomej też miała brzuszkowe problemy po Bebilon pepti i dopiero zwykły nan jej pomógł, więc może i wam potrzebna jest zmiana.

Powiedzcie mi dziewczyny, czy wasze maluszki puszczają bąki? Moje słoneczko puszcza takie, że dorosły by się nie powstydził:zawstydzona/y:, a do tego strasznie często...

Dziewczyny zastanawiam się nad zmianą mleczka my teraz stosujemy Enfamil Premium ale jest troszkę drogie bo kosztuje 30 zł a starczy mi na 3 dni. Proszę napiszcie jakie mleczka stosujecie i jak jest wasza opinia o nich.

Dziewczyny zastanawiam się nad zmianą mleczka my teraz stosujemy Enfamil Premium ale jest troszkę drogie bo kosztuje 30 zł a starczy mi na 3 dni. Proszę napiszcie jakie mleczka stosujecie i jak jest wasza opinia o nich.
Ja małą karmię Bebilon Pepti i płacę 6 zł na receptę i mała bardzo dobrze je toleruje...ładnie przybiera i wogóle nie ulewa...:-)

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny, czy wasze maluszki puszczają bąki? Moje słoneczko puszcza takie, że dorosły by się nie powstydził:zawstydzona/y:, a do tego strasznie często...

Zapominajko powinnas sie cieszyc ze dziecko sie odgazowywuje i ze czesto puszcza baczki!!!!
kochana moj wczoraj robil kupke i puscil takiego baka ze kupka nie byla z tylu pieluszki tylko wyladowala na ptaszku i przodem wylazla :szok: moj nieraz jak pusci baka jak siedzi u mnie na kolanach to sie tak wytrasze bo to tak z zaskocznia:-D:-D serce to do gardla nieraz mi podchodzi:tak:.my z brzuszkiem nie mamy zadnych problemow...:-D:-D:-D bo bakuje regularnie

Do góry