reklama
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Loooooo my bylismy na pierwszym usg bioderek jakos w 5 tygodniu zycia Filipka ale to dlatego ze maluszek byl posladkami ulozony:-(teraz za kilka dni znow idziemy na kontrole, mamy fajnego ortopede jakbys chciala to moge tobie dac namiary;-)
To ja poproszę
hej jestem tu nowa mam parke dzieci :-) Z synkiem troszke przeszłam wyjeździłam się po lekarzach i szpitalach. Z doświadczenia wiem u maluszka najlepszy na kaszelek jest flegamina w kropelkach i syropek prawoślazowy. a proszku dla dzieci nie ma co długo używać miesiąc dwa od urodzenia i wystarczy m,ożna spróbować przejść na normalny:-)
tygrysek82
Fanka BB :)
wlasnie u nas tak czasami charczy a za nic nie moge nic wyciagnac pediatra zabronila mi teraz na sile wyciagac frida tylko zakroplic przewrocic na brzuszek jak samo nie wyleci lub s=frida delikatnie sie nie wyciagnie to nie probowac mocno ssac gdyz to podobniez jest sapka niemowleca ktora sie moze jeszcze utrzymywac kilka miesiecy:--(raz tak mowi innym razem inaczej echhhhhhollcia - ja tez piorę już w normalnym proszku, najczęściej w Persilu, małej nic nie jest.
Bliźniaki - a słyszysz, że jej tam coś w nosku charczy czy nie? Bo ja czasem tez tak mam, że nic nie mogę wyciągnąć, ale słyszę, że coś tam jej jednak zalega. I wtedy zakrapiam jej solą fizjologiczną mocno i próbuję do skutku, parę razy: sól i odciąganie i czasem dopiero za trzecim razem coś popuści.
tygrysek82
Fanka BB :)
wyslalam prywatna wiadomosciaTo ja poproszę
Dałam jej 5 łyżeczek...tak jak zaleciła pediatra....:-)
Asia ale między posiłkami podalas to jabłuszko???
L
landryneczka_1982
Gość
Bylam dzis u pediatry powiedziala mi ze maly ma katarek i goraczke wiec znow robienie inchalacji przez 5 dni no i paracetamol 3 razy dziennie...
zwarzyla malego i Alex ma juz 6.040 gr i 60 cm dlugosci.
Przybral ponad kilo przez miesiac a i po spacerku i wizycie na poczcie maly dzis spokojniejszy juz tak nie krzyczy jak sie obudzi... no i raczek juz nie zjada az tak bardzo no i wreszcie mam raczki i moge cos zrobic bo tak to nie schodzil z raczek mam nadzieje ze jutro tez tak bedzie ze bedzie spal w swoim luzeczku sam.
zwarzyla malego i Alex ma juz 6.040 gr i 60 cm dlugosci.
Przybral ponad kilo przez miesiac a i po spacerku i wizycie na poczcie maly dzis spokojniejszy juz tak nie krzyczy jak sie obudzi... no i raczek juz nie zjada az tak bardzo no i wreszcie mam raczki i moge cos zrobic bo tak to nie schodzil z raczek mam nadzieje ze jutro tez tak bedzie ze bedzie spal w swoim luzeczku sam.
L
landryneczka_1982
Gość
Dziewczyny, jak z brzuszkami maluchów? Mojemu skończyly sie kolki, a zaczeły wstretne wzdęcie(nie wiem co gorsze)
no my ani z tym ani z tym nie mamy problemow odkad mamy nowe mleczko maly puszcza baczki az kolderka podskakuje
reklama