reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

no bo u Lenki jest jak sie rozłoże pieluszke takie śpiki jakby ale cieniutkie i w kolorze kupki ! i nie wiem czy to śluz czy konsystencja taka :baffled:

ja tez daje jedna butle na dzień i bede wprowadzać dopiero po skończonym
5 m-cu ! zresztą na szczepieniu zapytam naszej lekarki co myśli !

u nas jest rejstracja na środku a z lewej zdorwe dzieci i wejcie z zewnątrz i z prawej chore i tez osobne wejście !

te spiki to pewnie sluz ale taka mala ilosc jest jeszcze dopuszczalna gdyz moze to byc ten sluz z noska jakos tak mi tlumaczyla lekarka dopiero gdy sluzu jest wiecej niz kupki lub cala kupka obsluzowana to wtedy trzeba sie wybrac do lekarza , u nas niestety bylo wlasnie wiecej sluzu niz kupki i do tego krewka ale juz jest ok:tak:

reklama
Pediatra stawiała na chore gardło ale jak nie będzie miała temperatury to jest ok i już jej nie ma, bez leków więc to zęby na pewno.

No to ładnie. Ja mam 2 dni wyjęte z życiorysu aż boję się jutra....

Marzycielko moj Filip mial zapalenie gardla bez temperaturki wiec obecnosc jej nie jest konieczna do obecnosci infekcji. A gardziolko Oliwcia miala lekko zaczerwienione??? kurcze wydaje mi sie ze moje dziecie moze odziedziczyc po mamusi brak temperatury w trakcie choroby:baffled: ja nigdy ne goraczkuje zawsze oslabiona jestem:-:)-( a wracajac do spawy gardziolka dzieci gdzy no dokucza im gardziolko tez pchaja raczki do buzi podobniez z uchem gdy boli uszko dotykaja uszka:sorry2:

Hej
Właśnie wróciłam ze szczepienia i normalnie nie mogę w to uwierzyć Julka zasnęła na rękach u mojego męża i pielęgniarka ukuła małą w nogę a ta otworzyła oczy zerknęła na mnie i zasnęła z powrotem pielęgniarka oczy postawiła i mówi że jest w szoku :-D:-D:-D

Julka waży 6600 i mierzy 65cm jest w górnych centylach taki duży trzymiesięczniak na cycu wychowany :-):-)

A i pani doktor powiedziała, że Julka będzie miała przerwę między zębami:baffled::baffled:
Już wcześniej to podejrzewałam bo dwie siostry męża takie przerwy mają, ale teraz jak to potwierdziła pediatra to mi jakoś tak:-:)-:)-(
Nie mogę sobie wyobrazić tego pięknego buziola z taką przerwą na złotówkę.:baffled::baffled:

Fasolkomaria nie martw się na zapas, pediatra to nie ortodonta. Zresztą nawet jeśli ma rację, to aparatem można wszystko skorygować..

Ja miałam dziś koszmarną noc. Młody praktycznie nie spał. Jestem padnięta.

Fasolkomaria nie martw się na zapas, pediatra to nie ortodonta. Zresztą nawet jeśli ma rację, to aparatem można wszystko skorygować..

Ja miałam dziś koszmarną noc. Młody praktycznie nie spał. Jestem padnięta.
witaj w klubie, Juleczka budziła się równo co 1,5 godziny normalnie jak już byłam na skraju wyczerpania to mówię do męża przez sen żeby jej butle zrobił to może dłużej pośpi dobrze że mnie nie posłuchał. Człowiek jak jest zmeczony to różne dziwne rzeczy mówi i robi:baffled::baffled:
A z tymi zębmi to już gadałam z mamą jak jej będą bardzo przeszkadzać to się coś z tym zrobi. Bo przecież może być tak że tylko mi będą przeszkadzać, a jej dodawać uroku ha ha ha ale się pocieszam:-D

Hej
Właśnie wróciłam ze szczepienia i normalnie nie mogę w to uwierzyć Julka zasnęła na rękach u mojego męża i pielęgniarka ukuła małą w nogę a ta otworzyła oczy zerknęła na mnie i zasnęła z powrotem pielęgniarka oczy postawiła i mówi że jest w szoku :-D:-D:-D

Julka waży 6600 i mierzy 65cm jest w górnych centylach taki duży trzymiesięczniak na cycu wychowany :-):-)

A i pani doktor powiedziała, że Julka będzie miała przerwę między zębami:baffled::baffled:
Już wcześniej to podejrzewałam bo dwie siostry męża takie przerwy mają, ale teraz jak to potwierdziła pediatra to mi jakoś tak:-:)-:)-(
Nie mogę sobie wyobrazić tego pięknego buziola z taką przerwą na złotówkę.:baffled::baffled:

jeli chodzi o ta szparke to nie ma sie co ma martwic....po 1 moze jej tak naprawde nie byc...a po 2 sa ocobki ktorym takie szparki naprawde pasuja;-)
moja kolezanka ma taka...i dzieki temu ma powodzenie jak cholera,wyglada z nia uroczo:tak:

reklama
jeli chodzi o ta szparke to nie ma sie co ma martwic....po 1 moze jej tak naprawde nie byc...a po 2 sa ocobki ktorym takie szparki naprawde pasuja;-)
moja kolezanka ma taka...i dzieki temu ma powodzenie jak cholera,wyglada z nia uroczo:tak:
Tralala lalala la la la:-D:-D:-D:-D Dwie siostry męża takie mają jak na złotówkę, więc raczej na pewno będzie miała, więc zostaje mi liczyć na jej nieodparty urok:happy:

Do góry