pyciolek87
Mama Alexa:*
takiej lasce to nawet szparka na zlotowke nie zaszkodzi...![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 22 stopnie i prosiłam męża żeby jeszcze obniżył, ale nie chce bo z niego zmarzluch.pewnie juz nie raz o tym pisalyscie ale naprawde nie mam czasu tego nadgonic...to prawie 300 stronic...
a ze dolaczylam 2 dni temu chce sie was zapytac jaka temperaturke macie w domku , w pokoiku malenstwa oraz jaka do kapieli....????????;-)
pewnie juz nie raz o tym pisalyscie ale naprawde nie mam czasu tego nadgonic...to prawie 300 stronic...
a ze dolaczylam 2 dni temu chce sie was zapytac jaka temperaturke macie w domku , w pokoiku malenstwa oraz jaka do kapieli....????????;-)
pewnie juz nie raz o tym pisalyscie ale naprawde nie mam czasu tego nadgonic...to prawie 300 stronic...
Hej
Właśnie wróciłam ze szczepienia i normalnie nie mogę w to uwierzyć Julka zasnęła na rękach u mojego męża i pielęgniarka ukuła małą w nogę a ta otworzyła oczy zerknęła na mnie i zasnęła z powrotem pielęgniarka oczy postawiła i mówi że jest w szoku
Julka waży 6600 i mierzy 65cm jest w górnych centylach taki duży trzymiesięczniak na cycu wychowany :-):-)
A i pani doktor powiedziała, że Julka będzie miała przerwę między zębami
Już wcześniej to podejrzewałam bo dwie siostry męża takie przerwy mają, ale teraz jak to potwierdziła pediatra to mi jakoś tak:--
-(
Nie mogę sobie wyobrazić tego pięknego buziola z taką przerwą na złotówkę.![]()
caly czas mysle o tej temperaturze w domu....ja tez 19-20 i moj Alex czuje sie swietnie...raz jedyny tylko mial katarek ale to zarazil sie od swojego tatusia....jesli temp wzrosnie do 20,5 to najczesciej jest tak ze ma wilgotny karczek,wiec automatycznie przebieranskoPyciolek ja mam 19-20, a na czas kąpieli ok 23