reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
pewnie juz nie raz o tym pisalyscie ale naprawde nie mam czasu tego nadgonic...to prawie 300 stronic...:szok::szok::szok:
a ze dolaczylam 2 dni temu chce sie was zapytac jaka temperaturke macie w domku , w pokoiku malenstwa oraz jaka do kapieli....????????;-)

pewnie juz nie raz o tym pisalyscie ale naprawde nie mam czasu tego nadgonic...to prawie 300 stronic...:szok::szok::szok:
a ze dolaczylam 2 dni temu chce sie was zapytac jaka temperaturke macie w domku , w pokoiku malenstwa oraz jaka do kapieli....????????;-)
Ja mam 22 stopnie i prosiłam męża żeby jeszcze obniżył, ale nie chce bo z niego zmarzluch.

u nas jest 21-22 stopnie i jest ok :tak: a woda 37,5 , max 38 stopni :-)

Hej
Właśnie wróciłam ze szczepienia i normalnie nie mogę w to uwierzyć Julka zasnęła na rękach u mojego męża i pielęgniarka ukuła małą w nogę a ta otworzyła oczy zerknęła na mnie i zasnęła z powrotem pielęgniarka oczy postawiła i mówi że jest w szoku :-D:-D:-D

Julka waży 6600 i mierzy 65cm jest w górnych centylach taki duży trzymiesięczniak na cycu wychowany :-):-)

A i pani doktor powiedziała, że Julka będzie miała przerwę między zębami:baffled::baffled:
Już wcześniej to podejrzewałam bo dwie siostry męża takie przerwy mają, ale teraz jak to potwierdziła pediatra to mi jakoś tak:-:)-:)-(
Nie mogę sobie wyobrazić tego pięknego buziola z taką przerwą na złotówkę.:baffled::baffled:

...a ja uważam,ze taka przerwa miedzy zebami jest sliczna, sama takiej niestety nie mam...ale kiedys wkładałam sobie wykałaczke między jedynki tak bardzo mi sie to podobało ;-)...niestety zęby sie zeszły i to dość mocno, wykałaczka ni epomogła :-)

U nas też ząbkowanie pełną parą...moje dwie starsze córki bardzo wcześnie miały ząbki, najstarsza w wieku 3 miesiecy! Młodsza 3,5 a tosiek sie slini niemiłosiernie i raz na jakiś czas potwornie ją bolą dziąsła...budzi sie wtedy z potwornym wrzaskiem i jest nie do uspokojenia...

Pyciolek ja mam 19-20, a na czas kąpieli ok 23
caly czas mysle o tej temperaturze w domu....ja tez 19-20 i moj Alex czuje sie swietnie...raz jedyny tylko mial katarek ale to zarazil sie od swojego tatusia....jesli temp wzrosnie do 20,5 to najczesciej jest tak ze ma wilgotny karczek,wiec automatycznie przebieransko:tak:
Dla mojego D najlepiej by bylo gdyby temp nie osiagala nawet 19 st....cos czuje ze nasz maly nie lubi ciepelka -tak jak tatus....:-D:-D:-D:-D

reklama
Jaaa jak mnie tu dawno nie bylo ale caly czas myslalam o was od urodzin Korneli w naszym domu choroby sie zadomowile juz 3 miesiace albo moj syn albo cora i ja tez chorowalam nie wim co to sie dzieje ale mam juz tego dosc na nic nie mam czasu jestem zmeczona :angry: i wsciekla ze nie moge sie odgonic od tych choróbc .
A co wy mi tu piszecie o jakims zapkowaniu ja si nie zgadzam zeby moja Kornelia teraz zombkowala bo zwarioje :-D.

Do góry