fasolkamaria
Fanka BB :)
Ja cię Aniu rozumiem. Wiem, że są dzieciaczki starsze od naszych bąblów karmione dokładnie wszystkim i jest przy tym wielka radość, że tak wcinają tylko, że później są kłopoty bo dziecko ma problem,y żeby wstać i nauczyć się chodzić bo jest za ciężkie i uwierzcie mi są takie dzieci które są karmione mieszanką (wiecej mirek mniej wody)i pojine coka cola i sledziami przed pierwszym roczkiem. A nia na pewno nie miała nic złego na myśliCyprysiowa ale ja nie powiedziałam,ze grube dzieci są bleee.Nawet te naprawdę grube wcale nie są bleee.I wcale nikomu bym tak nie powiedziała.Przyznałam Kokusi,że jak tylko dzieci zaczną się ruszać to to zrzucą.A głównie chodziło mi o to żeby Edee się nie przejmowała,bo to nic złego kiedy dziecko jest szczupłe.Jest dużo dzieciaczków,które jako niemowlaki są okrągłe,a później chudziutkie.Ale jest sporo takich,u których później łatwo o otyłość.To,że dziecko grubiutkie wygląda w taki sposób to nie jest żaden problem,bo nie chodzi tu o wygląd,ale o zdrowie.Przepraszam jeśli ktoś źle odebrał moją wypowiedź,bo nie miałam zamiaru nikogo urazić.