reklama
Agacia82
Mami :)
Hej hej
Więc tak .... :-)
Pytia teraz juz na serio
Wszystkiego najlepszego dla Hani, a przede wszystkim duzo zdrówka !
Yoka ...
100 latek dla Oliwki, a tych zakupków to wam zazdroszcze
Dorota ...
Moc całusków dla Szymonka z okazji dwumiesięcznicy !
Kankiya
100 latek dla Bianeczki !!!
Dziewczyny a wy juz dziciaczkom dajecie jabłuszka ?
Więc tak .... :-)
Pytia teraz juz na serio
Wszystkiego najlepszego dla Hani, a przede wszystkim duzo zdrówka !
Yoka ...
100 latek dla Oliwki, a tych zakupków to wam zazdroszcze
Dorota ...
Moc całusków dla Szymonka z okazji dwumiesięcznicy !
Kankiya
100 latek dla Bianeczki !!!
Dziewczyny a wy juz dziciaczkom dajecie jabłuszka ?
pytia
Fanka BB :)
A ja właśnie wróciłam ze szczepienia i mały waży 5.110 czyli... przybrał 0,5 kg :-(, pediatra powiedziała, że nie jest tragicznie ale nie jest też super :-(, musze go w nocy wybudzać na 1 dodatkowe karmienie :-(, ide bo mały płacze :-(
Nie martw się Edytko, moja Hania też przybrała mało przez ostatnie 6 tygodni, ale mieści się w siatce centylowej, więc na razie się nie zamartwiam. Alanek też sie mieści, więc bez paniki.
Aniu - a Twój szkrabek jest na piersi czy na butli, że tak wcześnie testujecie inne niż mleczko jedzonko?
M
marzycielka
Gość
Misiówka troszkę się krzywił,ale otwierał diobka po więcej i nic nie wypluł
Edee nie martw się.Mało przybrał,ale przecież ogólnie dobrze waży.Fabian 6 tygodni temu ważył 5300.Nam jedna lekarka na pierwszej wizycie też powiedziała,że mógłby przybrać więcej,ale żadna inna tego nie potwierdziła.dziecko nie jest chude,a ja wolę żeby wyglądało normalnie niż od dziecka było grube.Mamy kilku znajomych,których dzieciaki są tak grube...Dla mnie to jest katastrofa.
Moja Młoda waży 7 kg i wcale nie wygląda na grubą więc nie mów ,że jakby był grubszy to byś go nie chciała.
A to , że teraz nie jest gruby może się zmienić i ja wcale nie widzę nic strasznego w tym , że dzieci innych są małymi buddami ale jakimi szczęśliwymi. A dzisko szczupłe czy buddaszek mały to też dziecko normalne wiesz??
Wszystkiego Naj Naj dla wszystkich miesięcnzików :-):-):-):-):-)
Pisałyście o wymiarach główek moja Młoda ma 42 cm i klatki także.
Doktorka powiedziała ,że kawał baby
At o po Nas bo my wysocy jesteśmy :-)
Agacia82
Mami :)
Moj Mateuszek tez mało przybrał przez otatnie 6 tyg, bo tylko 900 g :-(Nie martw się Edytko, moja Hania też przybrała mało przez ostatnie 6 tygodni, ale mieści się w siatce centylowej, więc na razie się nie zamartwiam. Alanek też sie mieści, więc bez paniki.
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Marzycielka ja nie mówię,że bym nie chciała albo,że takie dziecko źle wygląda.Ale jak od małego dziecko jest grube (nie mówię o dzieciach okrąglutkich,ale grubych!) to źle dla jego zdrowia.Każde dziecko jest ładne,kochane i najważniejsze zeby było szczęśliwe.Ale jak dziecko z powodu tego,ze jest grube będzie miało problemy ze zdrowiem to szczęśliwe też tak do końca nie będzie.Prawda?
reklama
M
marzycielka
Gość
Marzycielka ja nie mówię,że bym nie chciała albo,że takie dziecko źle wygląda.Ale jak od małego dziecko jest grube (nie mówię o dzieciach okrąglutkich,ale grubych!) to źle dla jego zdrowia.Każde dziecko jest ładne,kochane i najważniejsze zeby było szczęśliwe.Ale jak dziecko z powodu tego,ze jest grube będzie miało problemy ze zdrowiem to szczęśliwe też tak do końca nie będzie.Prawda?
jasne ale ja nie wiem co dla Ciebie znaczy grube :-)tzn. od jakiej wagi??