reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
Moc buziaczków dla wszystkich solenizantów i solenizantek!!!!!!

Moja Oli kończy dzisiaj 3 miesiace....i chyba wybierzemy sie w związku z tym na jakieś babskie zakupy :-):-):-)

Zapominajko, dziękuję co ja bym bez Twojej pomocy zrobiła ;-), teraz już powinno mi wszystko "grać" :tak::-D:-D

Pytia, ciocia Edytka składa niuni Hani, z okazji ukończenia 3 miesiączka dużżo zdrówka, i Wszystkiego dobrego :tak::tak:, oby wreszcie odeszło to choróbsko na dobre i newer kambak :-D:-D:-D:-D

Blizniaczki- dziękuję :*

Kurcze już zapomniałam co komu napisać :zawstydzona/y: sorki:zawstydzona/y:

Moc buziaczków dla wszystkich solenizantów i solenizantek!!!!!!

Moja Oli kończy dzisiaj 3 miesiace....i chyba wybierzemy sie w związku z tym na jakieś babskie zakupy :-):-):-)
Yoka wszystkeigo naj dla Oliwki, babskie zakupy uważam z super pomysł, trzeba wrabiać w dziecku dobre nawyki :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Fasolka, Pytia, Yoka, Agacia, wszystkiego najlepszego dla Waszych cudnych Maluszków, duzo zdrówka i wiecznie uśmiechniętych buziek.
Dzisiaj 2 miesiące kończą Bianeczka - Kankiyi i Szymuś-Dorotki, wszystkiego naj, naj dla Maluszków

landryneczko ja gdzieś czytałam że do roku czasu może się zmienić ale jak dziecko ma brązowe oczy to już tak zostanie

no wlasnie moj hrabia ma niebieskie i chcialabym zeby mu takie zostaly sa sliczne...
mam taka nadzieje ze sie nie zmienia choc my z moim M mamy zielone oczka.
a ja troszke pogrzebalam w necie i nawet kalkulator koloru oczu dziecka mozna przewidziec jakie bedzie mial no i mi wyszly ze beda niebieskie :))))))))))))
zostawie wam link jesli chcecie i wy sprawdzic http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/kalkulator-koloru-oczu-sprawdz-kolor-oczu-dziecka/

a co do zmiany koloru to...
Jeśli dziecko ma od urodzenia ciemne, brązowe oczy, ten kolor oczu pozostanie mu na całe życie. Jeśli ma błękitne, szare oczy, kolor ten może stopniowo ściemnieć, aż do ustalenia ostatecznego koloru. Ustalenie stałego koloru oczu następuje między trzecim a szóstym miesiącem życia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wszyskie maluszki swiętujace swoje miesięcznice :-D:-D:-Drazem z Juleczką życzymy wam przede wszystkim dużo dużo zdrówka i radości!!!!!

reklama
Do góry