reklama
No ja też walnęłam gafę z tymi życzeniami, zasugerowałam się tym co napisał Agacia.
Fasolkamaria wszystkiego naj,naj dla Twojego słoneczka.
Anoli chodziło mi o to że bezpiecznie jest tylko wtedy jak sama głowa jest na poduszce
Kana my kąpiemy codziennie
landryneczko ja gdzieś czytałam że do roku czasu może się zmienić ale jak dziecko ma brązowe oczy to już tak zostanie
Fasolkamaria wszystkiego naj,naj dla Twojego słoneczka.
Anoli chodziło mi o to że bezpiecznie jest tylko wtedy jak sama głowa jest na poduszce
Kana my kąpiemy codziennie
landryneczko ja gdzieś czytałam że do roku czasu może się zmienić ale jak dziecko ma brązowe oczy to już tak zostanie
A kolki podobno kończą się ok 12 tygodnia.
Jak chcieliśmy zmienić małej mleczko to nam pediatra doradziła żeby poczekać do końca 3 miesiąca bo jak do tej pory nie mieliśmy kolek i bóli brzuszka to znaczy że mała dobrze toleruje mleczko.
Jak chcieliśmy zmienić małej mleczko to nam pediatra doradziła żeby poczekać do końca 3 miesiąca bo jak do tej pory nie mieliśmy kolek i bóli brzuszka to znaczy że mała dobrze toleruje mleczko.
pytia
Fanka BB :)
A my dzisiaj konczymy tez 3 miesiace :-)
Agacia - żeby Twoje Słoneczko zdrowo rosło!!! Buziaczki dla Was.
Agacia82
Mami :)
Ja pamietam jak czekałam juz tylko na odstawienie tabletek, miałam przeczucie ze urodze w ten sam dzien, a wszyscy mi mówili, ze dlatego ze brałam te tabletki to przenosze , ale ich zaskoczyłam !!!A ja wiedziałam ze to bedzie w ten dzien, dlatego zrobiłam pielegnacje ciała i byłam u fryzjera .
renia200
mama Victorki :)
STO LAT DLA MATEUSZKA:-):-):-)
Pamietam jak to było jak zaczełyscie rozpakowywac się w listopadzie a przed nami jeszcze tyle było czekania:-):-):-)
Dni się dłuzyły jak cholerka
dokladnie - ja myslalam ze zwariuje, termin mialam na 1 grudnia i marzylo mi sie wczesniej urodzic a tu nic sie nie dzialo:-(, za to na bb jedna za druga vrodzila
reklama
fasolkamaria
Fanka BB :)
A my dzisiaj konczymy tez 3 miesiace :-)
No to Sto lat, Sto lat i wszystkiego naj naj naj Życzy ciocia z Juleczką